İos Modlu Whatsapp

Aplarix

discord.gg/aplarix
Efsane Üye
android kullanan bir arkadaşımın modlu whatsappını gördüm (silinen mesajı görme, gizlenen hikayeyi görme, aktif olanların bildirimini alma, tek seferlik atılan fotoğrafları görme... fln fln) bunu iphone 11'e nasıl indirebilirim?

android kullanan bir arkadaşımın modlu whatsappını gördüm (silinen mesajı görme, gizlenen hikayeyi görme, aktif olanların bildirimini alma, tek seferlik atılan fotoğrafları görme... fln fln) bunu iphone 11'e nasıl indirebilirim?
scarlet üzerinden ipa dosyası varsa indirebilirsin

Ban sebebi, ban yersen daha o numarayla wp açamazsın.

Ban sebebi, ban yersen daha o numarayla wp açamazsın.
Ben WhatsApp ban atıyor ama o numarayla yinede hesap açabiliyorsun eğer birdaha banlanırsan aynı numaradan hesap açamıyorsun yada aynı numaradan hesap açmak daha zor olabiliyor diye biliyorum.

IOS üzerinde Bunny diye bir uygulama var ve bunun için de Jailbreak gerekiyor. Bunny uygulaması üzerinden hileli oyunlar, modlu whatsapp, instagram vs. gibi uygulamaları indirebiliyorsun.

IOS üzerinde Bunny diye bir uygulama var ve bunun için de Jailbreak gerekiyor. Bunny uygulaması üzerinden hileli oyunlar, modlu whatsapp, instagram vs. gibi uygulamaları indirebiliyorsun.
dostum jailbreaksız scarlet üzerinden ipa dosyası olarak kurabilir.

numaranın ban yeme olasılığı gibi bir durum var mı

Android halinin adı ne merak ettim?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt