- İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar merhaba. bu siteyi daha önce duydunuz mu bilmiyorum fakat siteye yeni üye olanlara 100 lira bakiye veriyor ve minimum çekim işlemi 200 liradan başlıyor.vereceğim linkten kayıt olursanız hem ben hem de siz galiba +%5 lik bir + gelir elde edebilirsiniz. bir arkadaşım şu an günde 200 lira kazanıyor 600 lira yatırım yapmış ve 200 kişiye referans olmuş. başka bir arkadaşım 8 bin lira yatırım yapmış ve 1-2 haftada galiba ana parası kadar kazanç sağlamış en azından ana parasını çeker kalan parayla yine kazanmaya çalışır.
> üyelik linki:
ayrıca yeni üye olanlara en üstteki ev tipi güç üretiminden 1 adet ücretsiz veriyor. bu panelden 1 tane alıyorsunuz ve 3 gün sonunda 64.8 lira bakiyenize yansıyor. toplamda 164.8 lira bakiyeniz oluyor.
arkadaşlar tekrar söylüyorum yatırım yapmayın ben pek güvenmiyorum böyle şeylere. fakat yakın arkadaşlarım buradan gelir elde ettiği için ben bi bin lira yatırım yapacağım galiba. para çekme sıkıntıları yok adamlar kazanıyor oturduğu yerde ve sitede uğraştırıcı birşey yok. benim amacım sizinde en azından bi 200 lira çekim yapmanız, siteden bedava bi para kazanmanız. herkese iyi günler hayırlı ramazanlar.
>> üyelik linki:
> üyelik linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
ayrıca yeni üye olanlara en üstteki ev tipi güç üretiminden 1 adet ücretsiz veriyor. bu panelden 1 tane alıyorsunuz ve 3 gün sonunda 64.8 lira bakiyenize yansıyor. toplamda 164.8 lira bakiyeniz oluyor.
arkadaşlar tekrar söylüyorum yatırım yapmayın ben pek güvenmiyorum böyle şeylere. fakat yakın arkadaşlarım buradan gelir elde ettiği için ben bi bin lira yatırım yapacağım galiba. para çekme sıkıntıları yok adamlar kazanıyor oturduğu yerde ve sitede uğraştırıcı birşey yok. benim amacım sizinde en azından bi 200 lira çekim yapmanız, siteden bedava bi para kazanmanız. herkese iyi günler hayırlı ramazanlar.
>> üyelik linki:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir