İnternetten para kazanma sv01 panel sitesi

frumcuk

cenk
Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
arkadaşlar merhaba. bu siteyi daha önce duydunuz mu bilmiyorum fakat siteye yeni üye olanlara 100 lira bakiye veriyor ve minimum çekim işlemi 200 liradan başlıyor.vereceğim linkten kayıt olursanız hem ben hem de siz galiba +%5 lik bir + gelir elde edebilirsiniz. bir arkadaşım şu an günde 200 lira kazanıyor 600 lira yatırım yapmış ve 200 kişiye referans olmuş. başka bir arkadaşım 8 bin lira yatırım yapmış ve 1-2 haftada galiba ana parası kadar kazanç sağlamış en azından ana parasını çeker kalan parayla yine kazanmaya çalışır.
> üyelik linki:
WpaF6vGc.png

ayrıca yeni üye olanlara en üstteki ev tipi güç üretiminden 1 adet ücretsiz veriyor. bu panelden 1 tane alıyorsunuz ve 3 gün sonunda 64.8 lira bakiyenize yansıyor. toplamda 164.8 lira bakiyeniz oluyor.

A8cj4Fn_K.png

arkadaşlar tekrar söylüyorum yatırım yapmayın ben pek güvenmiyorum böyle şeylere. fakat yakın arkadaşlarım buradan gelir elde ettiği için ben bi bin lira yatırım yapacağım galiba. para çekme sıkıntıları yok adamlar kazanıyor oturduğu yerde ve sitede uğraştırıcı birşey yok. benim amacım sizinde en azından bi 200 lira çekim yapmanız, siteden bedava bi para kazanmanız. herkese iyi günler hayırlı ramazanlar.
>> üyelik linki:

Size şöyle bahsedeyim arkadaşlar, Hik online adı altında yaklaşık 400 milyon TL civarı bir para çalındı. Bunun adı saadet zinciri, yaklaşık 6 ay civarı sürer uzun vade 1 yıl sürer. Size para kazandırır fakat dolandırılma ihtimaliniz de yüksek. Bu tür şeylere girmenizi önermiyorum. Eğer uygulama bu ay içinde açıldıysa veyahut 2 ay öncesinde, Küçük miktarlar yatırıp para kazanabilirsiniz.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Size şöyle bahsedeyim arkadaşlar, Hik online adı altında yaklaşık 400 milyon TL civarı bir para çalındı. Bunun adı saadet zinciri, yaklaşık 6 ay civarı sürer uzun vade 1 yıl sürer. Size para kazandırır fakat dolandırılma ihtimaliniz de yüksek. Bu tür şeylere girmenizi önermiyorum. Eğer uygulama bu ay içinde açıldıysa veyahut 2 ay öncesinde, Küçük miktarlar yatırıp para kazanabilirsiniz.
seninle aynı fikirdeyim. daha istanbula sempozyuma gelecekler. bu yılın başında faaliyete geçmişler. daha süresi var bence. üzülemeyeceğim bir miktarda yatırım yapmayı düşünüyorum. güzel para kazandırıyor

seninle aynı fikirdeyim. daha istanbula sempozyuma gelecekler. bu yılın başında faaliyete geçmişler. daha süresi var bence. üzülemeyeceğim bir miktarda yatırım yapmayı düşünüyorum. güzel para kazandırıyor
Arkadaşım hik online uygulamasında 36 bin TL dolandırıldı. Benimde 1000 TL param uçtu gitti, İstanbul da ofisimiz var vesaire her şeyi bize de söylemişlerdi. Ama gel gör ki devlet bile peşine düşmedi bunların paraları çaldıklarında. Yapımını bilen biri oturduğu evden fake bir numara ile hayatını kurtarır.
unknown.png

Hik online kuruluşu bu şekilde verilmiş. Muhtemelen zaten Türkiye de değiller, dikkatli olunmasın da fayda var. Bilgisi olmayan arkadaşlar denemesin bile.

Teşekkürler paylaştığın için inceliyeceğim .

e ticaret dışında kolay kazanamazsın knk
valla kardeşim 2 aydan beri para yatırımı yaparak binlerce lira kazanan arkadaşlarım varmış ve bana daha yeni söylediler. para yatırımı sağlamadan da kazananlar var tabi ama diğerleri kadar olamaz. bi göz atmanda fayda var. herkesin bi bakması lazım bence

bende güvenmiyorum fakat 200 lira yapıp çekim yapın en azından bi iki telefon faturası ödenir. şu an sorun yok sitede kazandırıyor millete. bence bi 4*5 ay sonra patlar. zamanı var daha

bende güvenmiyorum fakat 200 lira yapıp çekim yapın en azından bi iki telefon faturası ödenir. şu an sorun yok sitede kazandırıyor millete. bence bi 4*5 ay sonra patlar. zamanı var daha
Ben şuanda bu uygulamaya 27 k kadar yatırım yaptım aynı konuyu bende açmıştım 2 ay önce şuan 32 k kaardayım henüz bir sıkıntı görmedim ama kesinlikle güvenilmez tamamen para tuzağı en fazla da 1 yıl gider tahminimce

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt