İnternetim bağlı ama hiçbir yere giremiyorum

traction

Diamond Üye
Beyler internete bağlıyım youtube giriyor bir kaç siteye giriyor fakat çoğu siteye bağlanmıyor Opera Vpn ile girebiliyorum bütün sitelere ama vpn olmadan giremiyorum hiçbir yere bir anda kendisi oldu DuckDns denen uygulamadan mı oldu acaba

Eğer spoof attıysan internet driverlerini silmiş olabilir, anlamanın basit bir yolu olarak eğer bilgisayarında wifi alıcısı var ise ancak bilgisayarın wifi ağlarını algılamıyorsa sorun %90 budur. Düzeltmek için başka bir cihazdan usbye internet ve gerekli driverleri atabilir ve bilgisayarına kurabilirsin, veya usb ile format atmayı deneyebilirsin.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Eğer spoof attıysan internet driverlerini silmiş olabilir, anlamanın basit bir yolu olarak eğer bilgisayarında wifi alıcısı var ise ancak bilgisayarın wifi ağlarını algılamıyorsa sorun %90 budur. Düzeltmek için başka bir cihazdan usbye internet ve gerekli driverleri atabilir ve bilgisayarına kurabilirsin, veya usb ile format atmayı deneyebilirsin.
driver olmasa hicbir siteye giremez

spofferler usb wifi alıcı driverlerini siliyo bendede olmustu gidiip driver indir olmassa wifi sorun gider aç düzeltiyo

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt