GameKinq44
Bronz Üye
Merhaba arkadaşlar,
İnternet Cafe Simulator 2 için cheat engine, cheat table paylaşıyorum. Kullanmak için cheat engine gereklidir!
Özellikler
İnternet Cafe Simulator 2 için cheat engine, cheat table paylaşıyorum. Kullanmak için cheat engine gereklidir!
Özellikler
- Sonsuz Sağlık Yumruk yediğinde sağlık seviyesi azalmaz.
- Sonsuz Enerji Enerji seviyesi her zaman maksimumda olur.
- Zamanı Durdur Zamanın ilerlemesini durdurarak kafenin her zaman açık kalmasını sağlar.
- Daha Hızlı Asansör Asansörü daha hızlı yapar. Fakat çok hızlı yaparsanız, oyuncu çatıdan geçer.
- Işıkları Rastgele Kapatma Işıkların rastgele kapanmasını önler.
- Rastgele Yangın Çıkarma Her şeyin rastgele yanmasını engeller.
- Her Zaman Sıcak Ortam Kafenin sıcaklığını her zaman sıcak yapar. Skripti düzenleyerek sıcaklık değerini değiştirebilirsiniz, fakat ben 'sıcak'ın mükemmel sıcaklık olduğunu düşünüyorum.
- Kirliği Dondurma Çöp, ayak izleri ve dışkıların ortaya çıkmasını engeller, bu da kafenin iyi kokmasını sağlar.
- Kırılmaz Beyzbol Sopası Beyzbol sopasının durumunu mükemmel olarak dondurur.
- Tek Vuruşla Yere Serme Tek yumrukla herkesi yere serer. Fakat yumruk kaçırılırsa sayılmaz. İlk yumruk sadece saldırı moduna geçmelerini sağlar, sonraki yumruklar hasar verir. Evet, garip ama geliştiriciler öyle yaptı.
- Bomberman Yok Bomberman'ın kafenizi bombalamasını önler.
- Hırsız Yok Hırsızın eşyalarınızı çalmasını önler.
- ***** Araması Yok Polisin rastgele arama yapmasını önler. Yasadışı olmanın tadını çıkarın.
- Yağmur Efekti Ekranında Yok Yağmur yağdığında ekrandaki sinir bozucu ve garip efekti kaldırır. Lütfen geliştiriciler... Karakterimiz başında bir balık kasesi mi taşıyor yoksa gözleri cam mı? Bu efektlerin hiçbir zaman mantığı yok.
- Otomatik Onay İstekleri Tüm bilgisayar istekleri otomatik olarak onaylanır. Manuel olarak yapmanıza gerek yok. Güzel mekanik geliştiriciler.
- [Rastgele] Herkesi Yere Serme Herkesi yere sermek için rastgele skript. Ses şiddeti uyarısı: Tüm NPC'ler "serildi" ses efektini aynı anda çalacaklar. Yani gürültülü olacak. Ayrıca, değeri dondurmayın yoksa garip şeyler olabilir.
Kullanım
*Oyunu çalıştırın
*Cheat engine ile cheat table açın
*İnternet Cafe Simulator 2'yi seçin
*Scriptten dilediğiniz özelliği seçip değiştirin.
İndirme Linki
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VirüsTotal
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Beğenmeyi unutmayın..