Çözüldü Interception driver kaldırılamıyor.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

aaronhvh

Uzman Üye
Interception driver kaldırmaya çalıştığım zaman erişim engellendi diyor, kaldırma sebebim normalde çalışırken bir anda valorous flickbot'un fare donma problemi yaşatması. Restart falan hiçbir şey çözmedi bende rawcell ve interception reinstall yapcaktım ama interception kaldıramıyorum (format atma şansım yok format at demeyin illaki kaldırmanın bir yolu vardır)

SS:
Özelden link gönderilemiyor. Youtube de bunun için bir çözüm var dostum oradan bakabilirsin. Ters işlem yapacaksın sadece. İyi forumlar
henüz video yollamadın ama yollayacaksan burdan yollaman daha iyi olur

Son düzenleme:
Özelden link gönderilemiyor. Youtube de bunun için bir çözüm var dostum buradan bakabilirsin. Ters işlem yapacaksın sadece. İyi forumlar

Interception driver kaldırmaya çalıştığım zaman erişim engellendi diyor, kaldırma sebebim normalde çalışırken bir anda valorous flickbot'un fare donma problemi yaşatması. Restart falan hiçbir şey çözmedi bende rawcell ve interception reinstall yapcaktım ama interception kaldıramıyorum (format atma şansım yok format at demeyin illaki kaldırmanın bir yolu vardır)

SS:

henüz video yollamadın ama yollayacaksan burdan yollaman daha iyi olur
windowsunu yeniden kurmayı denedinmi dostum ve verdiğin link yanlış düzenlersen iyidir

windowsunu yeniden kurmayı denedinmi dostum ve verdiğin link yanlış düzenlersen iyidir
dostum verdiğim link prnt.sc bende düzgün gözüküyor nesi yanlış anlatırsan sevinirim, ayrıca windowsu yeniden kurmak derken formatı kastediyosan konu da format atamayacağımı belirttim
cd ile installer'ın olduğu konumu cmd'ye girdim, ondan sonra komutu girdim çözüldü konu kilit

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt