İnstgramda nasıl hızlı büyürüm

Ertinoz

Gold Üye
Merhaba kısa süre içinde 1-2k olabilceğim bir instgram hesabı açmak hangi tür videolar atarsam sayfam hızlıca büyür?

kanka geneli lyrics videolar vs atarsan tutar yada gündemde gördüğün konulara deyinerek benzeri videolar üretebilirsin yada ben uğraşmam diyorsan linkini kopyala sssinsta mı ne vardı oraya at yükle kendi hesabında paylaş birşey olmuyor ama lyricsden artık tutman biraz zor devri bitti 2. dediğim daha sağlıklı olur

Videolarını bot beğeni ile başlatman mantıklı olacaktır, ben şahsen reels gezerken düşük likeli videoyu beğenmiyorum ve bunu yapan birçok insan var.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhaba kısa süre içinde 1-2k olabilceğim bir instgram hesabı açmak hangi tür videolar atarsam sayfam hızlıca büyür?
Sadece belirli saatlerde 2 video at, her gün video atma fakat çok da geciktirme. Gelen etkileşimlere yanıt ver ve hikayende sürekli olarak etkileşimli şeyler at, hikaye atmayı da unutma. Bu taktik ile 10K takipçili sayfam var şuanda.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt