Instagram Takipçi Yorum İzlenme Bot NEW 2024

ValorHack

Banned
İletişim
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar:
Sizlere can sıkıntısından yaptğım, dışarda bu halini 3K ya yaptırabilceğiniz bir open source kod atıyorum.

Özellikler:

• Takip Etme
  • Yorum Atma
  • Beğeni Atma
  • İzlenme
  • Gönderiyi Kayıt Edilenlere alma

Not: Bu kod sadece örnek amaçlı yapılmıştır ve tam anlamı ile çalışması için şunlar yapılmalıdır:
Proxy ile giriş eklenmeli
useragents.txt içindeki user agent ler ile giriş yaptırılmalı
accounts.txt ile user alma vs gerekli kodlar eklenmeli

Kullanım:
Python 3.11.0 Sürümünü İndirin (Bu sürümde kodladım diğer sürümlerdede çalışabilir)
Attığım dosyaları indirin
Chrome Yüklü Olması Lazım
TERMİNALE pip install selenium ve pip install pip install undetected-chromedriver yazın
cg2.py dosyasını düzenleyip test edebilirsiniz.
EĞER İLGİ GÖRÜRSE YAKINDA PROXY VE MENÜ EKLENMİŞ HALİNİNDE OPEN SOURCE PAYLAŞIRIM

Alacağınız ekstra hatalar ve çözümleri için discord: valorhack

RAR:

VT:

NOT: BOTU TAMAMEN 0 DAN KENDİM KODLADIM BU DAHA BASİT VE ÖRNEK BİR KOD​

10 bin tane instagram hesabı var ama tek tek denesin bari

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
kendi hesaplarımı bağlayıp kendi postuma yapmak istiyorum ama daha önce hiç useragent ile falan uğraşmadım rica etsem 1 adet hesabın id:şifre ve useragenti nasıl alınır gösterebilir misin?

kendi hesaplarımı bağlayıp kendi postuma yapmak istiyorum ama daha önce hiç useragent ile falan uğraşmadım rica etsem 1 adet hesabın id:şifre ve useragenti nasıl alınır gösterebilir misin?
user agent kullanım dışı kendin proxy ile yaparsn kullanabilirsiniz şuanlık giriş yapacaksın detaylı anlatım yaptım zaten daha ne yapayım?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt