Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Merhabalar:
Sizlere can sıkıntısından yaptğım, dışarda bu halini 3K ya yaptırabilceğiniz bir open source kod atıyorum.
Özellikler:
Not: Bu kod sadece örnek amaçlı yapılmıştır ve tam anlamı ile çalışması için şunlar yapılmalıdır:
Proxy ile giriş eklenmeli
useragents.txt içindeki user agent ler ile giriş yaptırılmalı
accounts.txt ile user alma vs gerekli kodlar eklenmeli
RAR:
VT:
Sizlere can sıkıntısından yaptğım, dışarda bu halini 3K ya yaptırabilceğiniz bir open source kod atıyorum.
Özellikler:
- Takip Etme
- Yorum Atma
- Beğeni Atma
- İzlenme
- Gönderiyi Kayıt Edilenlere alma
Not: Bu kod sadece örnek amaçlı yapılmıştır ve tam anlamı ile çalışması için şunlar yapılmalıdır:
Proxy ile giriş eklenmeli
useragents.txt içindeki user agent ler ile giriş yaptırılmalı
accounts.txt ile user alma vs gerekli kodlar eklenmeli
Kullanım:
Python 3.11.0 Sürümünü İndirin (Bu sürümde kodladım diğer sürümlerdede çalışabilir)
Attığım dosyaları indirin
Chrome Yüklü Olması Lazım
TERMİNALE pip install selenium ve pip install pip install undetected-chromedriver yazın
cg2.py dosyasını düzenleyip test edebilirsiniz.
EĞER İLGİ GÖRÜRSE YAKINDA PROXY VE MENÜ EKLENMİŞ HALİNİNDE OPEN SOURCE PAYLAŞIRIM
Alacağınız ekstra hatalar ve çözümleri için discord: valorhack
Python 3.11.0 Sürümünü İndirin (Bu sürümde kodladım diğer sürümlerdede çalışabilir)
Attığım dosyaları indirin
Chrome Yüklü Olması Lazım
TERMİNALE pip install selenium ve pip install pip install undetected-chromedriver yazın
cg2.py dosyasını düzenleyip test edebilirsiniz.
EĞER İLGİ GÖRÜRSE YAKINDA PROXY VE MENÜ EKLENMİŞ HALİNİNDE OPEN SOURCE PAYLAŞIRIM
Alacağınız ekstra hatalar ve çözümleri için discord: valorhack
RAR:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
VT:
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
NOT: BOTU TAMAMEN 0 DAN KENDİM KODLADIM BU DAHA BASİT VE ÖRNEK BİR KOD