Instagram Takipçi gizleme

D0D0

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Sa arkadaşlar instagramda takip ettiklerimi ve takipçilerimi kimse görmedin istiyorum yapanlar var nasıl yapıyorlar

Sa arkadaşlar instagramda takip ettiklerimi ve takipçilerimi kimse görmedin istiyorum yapanlar var nasıl yapıyorlar
Öyle bişi yok dostum tek çare hesabını gizliye çekmek ama öylede seni takip eden kişiler görebilir.
Yapanlar dediğinden örnek verirmisin ?

• Beğen
Tepkiler: urs
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Şuan sadece mavi tik (Meta verified) abonelerine özel bir özellik

Mavi tik alarak bu özelliğe erişebilirsiniz.

mavi tik nasıl alıcam

Hocam bekleme listesi çok uzun sürüyor. Bazı arkadaşlarıma bekleme listesine katılmamalarına rağmen gelmiş. Direk satın alıp kullanabiliyorlar.
Nasıl oluyor bu siz beklediniz mi?
1 tane paylaşılmış post var mı hesabında aynı durum benimde başıma gelmişti stuck kalmıştım bekleme listesinde bir kaç madde var hesabımda post yoktu 1 gönderi paylaştım sonra meta verified ile güven oluştur seçeneği geldi ödeme yaptım kimlik felan onaylandı bir video bırakıyorum işine yarayacaktır

mavi tik olmayanlarda bu özellik yok ama fakat güncellemede gelecek diye gördüm

• Beğen
Tepkiler: urs

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt