Öyle bişi yok dostum tek çare hesabını gizliye çekmek ama öylede seni takip eden kişiler görebilir.Sa arkadaşlar instagramda takip ettiklerimi ve takipçilerimi kimse görmedin istiyorum yapanlar var nasıl yapıyorlar
Bizim berber yapıyorduÖyle bişi yok dostum tek çare hesabını gizliye çekmek ama öylede seni takip eden kişiler görebilir.
Yapanlar dediğinden örnek verirmisin ?
Evet, bende kullanabiliyorum.Şuan sadece mavi tik (Meta verified) abonelerine özel bir özellik
Şuan sadece mavi tik (Meta verified) abonelerine özel bir özellik
Hocam bekleme listesi çok uzun sürüyor. Bazı arkadaşlarıma bekleme listesine katılmamalarına rağmen gelmiş. Direk satın alıp kullanabiliyorlar.Evet, bende kullanabiliyorum.
1 tane paylaşılmış post var mı hesabında aynı durum benimde başıma gelmişti stuck kalmıştım bekleme listesinde bir kaç madde var hesabımda post yoktu 1 gönderi paylaştım sonra meta verified ile güven oluştur seçeneği geldi ödeme yaptım kimlik felan onaylandı bir video bırakıyorum işine yarayacaktırHocam bekleme listesi çok uzun sürüyor. Bazı arkadaşlarıma bekleme listesine katılmamalarına rağmen gelmiş. Direk satın alıp kullanabiliyorlar.
Nasıl oluyor bu siz beklediniz mi?