İnstagram sayfam büyümüyor

Ertinoz

Gold Üye
2 3 gündür instagram sayfama minecraft mizah videoları paylaşıyorum takipçiyim sayım sadece 1 bunun sebebi sizce ne reelsler ortalama 300 500 izleniyor günde 4 5 video paylaşıyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
2 3 gündür instagram sayfama minecraft mizah videoları paylaşıyorum takipçiyim sayım sadece 1 bunun sebebi sizce ne reelsler ortalama 300 500 izleniyor günde 4 5 video paylaşıyorum
2-3 günde büyümez zaten hem ilgi çekici ve takipçi alma oranı yüksek şeyler üret. örneğin xsevenlerbirliği tarzı hesaplar açıyorlar öyle şeyler açıp video paylaşırsan ve duygu sömürüsü yaparsan yüksek ihtimalle hesabı yükseltirsin

2 3 gundur olmaması normal dcden yaz biseler anlatiyim

günde 4 5 video atıcağına 2 3 günde 1 kaliteli video paylaş

Daha önceden instagram sayfası yönetmiş biri olarak söylüyorum eğer sayfanı büyütmek istiyorsan hem güçlü bir networkünün olması şart hemde reklam için bütçen olması lazım yoksa sayfan olduğu yerde sayıklar

kanka düzenli saatlerde ve bol bol reels yükle anca öyle keşfeti açarsın

2 3 günde artmaz bir süre daha böyle devam etmen lazım keşfete düşmesi için

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt