O banada oldu hesabımın kullanıcı adını degiştirdim yeni hesaba eklemek istedim olmadı
Hesabı dondurmuş olabilirsin o yüzden alamıyorsundur
veya bir kaç gün veya bir kaç saat sonra tekrardan denersen düzelip alıcaksın
kanka kullanıcı havuzu olabilir 30 gün sonra falan pasif olabilir.instagram'da almak istediğim kullanıcı adı hiçbir hesapta olmamasına rağmen kendi hesabımda o kullanıcı adını alamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilcek biri var mı?
Bende 30 gün sonra olmadı 2 gün civarı geçti üstünden aldım adımıkanka kullanıcı havuzu olabilir 30 gün sonra falan pasif olabilir.
Aynı problem banada olmuştu yardımcı olan herkeze tşkinstagram'da almak istediğim kullanıcı adı hiçbir hesapta olmamasına rağmen kendi hesabımda o kullanıcı adını alamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilcek biri var mı?
Şu anda oldu denedim bende başarılıÖnceden Kullanılan İnstagram Nicklerini Bir Süre Alamıyorsunuz Diye Biliyorum Bir Süre Bekledikten Sonra Alabilirsin Dostum
Aynı Hesaba Eskiden Kullandığı Nicki AlmışsındırŞu anda oldu denedim bende başarılı
Bende Öyle Hatırlıyorum İnstagramdan Elimi Çekeli Çok Oldu Ama Değişmez Sanırımherhangi bir şekilde hesabı geri kurtarma ihtimaline karşı sistemde bekletilir diye biliyorum birkaç aya kullanan yoksa alabilirsin