instagram kullanıcı adı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

rodmit

Bronz Üye
instagram'da almak istediğim kullanıcı adı hiçbir hesapta olmamasına rağmen kendi hesabımda o kullanıcı adını alamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilcek biri var mı?

O banada oldu hesabımın kullanıcı adını degiştirdim yeni hesaba eklemek istedim olmadı

Hesabı dondurmuş olabilirsin o yüzden alamıyorsundur
veya bir kaç gün veya bir kaç saat sonra tekrardan denersen düzelip alıcaksın

O banada oldu hesabımın kullanıcı adını degiştirdim yeni hesaba eklemek istedim olmadı

Hesabı dondurmuş olabilirsin o yüzden alamıyorsundur
veya bir kaç gün veya bir kaç saat sonra tekrardan denersen düzelip alıcaksın
instagram'da almak istediğim kullanıcı adı hiçbir hesapta olmamasına rağmen kendi hesabımda o kullanıcı adını alamıyorum, bu konu hakkında bilgisi olup yardımcı olabilcek biri var mı?
kanka kullanıcı havuzu olabilir 30 gün sonra falan pasif olabilir.

1 2 hafta falan bekle eğer yine alamazsan 1 ay gibi bir süre bekle kullanıcı ismi sistemden silinince tekrar alabilirsin

Aynı problem banada olmuştu yardımcı olan herkeze tşk

Önceden Kullanılan İnstagram Nicklerini Bir Süre Alamıyorsunuz Diye Biliyorum Bir Süre Bekledikten Sonra Alabilirsin Dostum

herhangi bir şekilde hesabı geri kurtarma ihtimaline karşı sistemde bekletilir diye biliyorum birkaç aya kullanan yoksa alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt