Kimse inanmıyor demek saçma, sınırlı düşünüyorsun normal insan beyni ile basit düşünüyorsun. Bir sürü farklı yöntem var bu sadece site ile log degil. Yüzde yüz çalabilirim diyen kesinlikle tokattır fakat kimse inanmıyor diye yüzde 0 lık ihtimal vermek saçma. Gerekiyorsa kurbanınla tanışır, güven sağlanır, rat atılır herhangi bir hobisi sayesinde gene de çalınır. Sınırlı düşünme her şey mümkün sanal ortam.Merhaba, 2-3 senelik sosyal medya uzmanlığıma dayanarak hiçbir şekilde hesap çalamazsın sene 2024 fishing yöntemlerine kimse inanmıyor , başka bir konuda görüşmek üzere.
✓Kimse inanmıyor demek saçma, sınırlı düşünüyorsun normal insan beyni ile basit düşünüyorsun. Bir sürü farklı yöntem var bu sadece site ile log degil. Yüzde yüz çalabilirim diyen kesinlikle tokattır fakat kimse inanmıyor diye yüzde 0 lık ihtimal vermek saçma. Gerekiyorsa kurbanınla tanışır, güven sağlanır, rat atılır herhangi bir hobisi sayesinde gene de çalınır. Sınırlı düşünme her şey mümkün sanal ortam.
Hesap çalma olarak değil gerekli bilgileri sağladıktan sonra formlar ile alınabilir hocam. Telegramdan iletişime geçin ilgileneyim. Telegram @f1tihvarsa ben de arıyorum hesap başkasının değil benim kendi eski hesabım yeni cihazı tanımadığı için şifremi unuttum vb kabul etmiyor
Sosyal mühendislik yöntemleriyle hesapların ele geçirilmesi mümkün olabiliyor onun dışında bir yöntem şuanlık yok diye biliyorumSelamlar birisinin hesabının sadece şifresini kırmak istiyorum hesabını kontrol etmek için ve farketmemesi lazım hesabı muhtemelen korumalı yardımcı olabilecek var mı?
yazdım kankamHesap çalma olarak değil gerekli bilgileri sağladıktan sonra formlar ile alınabilir hocam. Telegramdan iletişime geçin ilgileneyim. Telegram @f1tih