İnsta Hesabı Konusunda Yardım

XbeonnHack

Gold Üye
Divine.elo.boost Diye bir insta sayfası açtım elo boost için müşteri bulmak için nasıl büyütürüm nasıl daha fazla müşteri çekerim birde böyle elo boostlatmak istiyenlerin ilan attığı bir site falan yokmudur hocam

Divine.elo.boost Diye bir insta sayfası açtım elo boost için müşteri bulmak için nasıl büyütürüm nasıl daha fazla müşteri çekerim birde böyle elo boostlatmak istiyenlerin ilan attığı bir site falan yokmudur hocam
reklam alacaksn

Reklam+10k bot bas(insanlara güvenilir görünmek için)

Valorantla alakalı içerik üreten hesap satın alsan mantıklı olurdu, valorant etiketli reklam çık ve tutabilecek reels çek örneğin valorantla ilgili insanların dikkatini çekebilecek reels paylaş video sonunada boost yaptığınla ilgili reklam koy

satabilirim bot basmak istemiyorsan 54k hesap var boşta duruyor

hileyle yapacaksan ilk önce tiktokta yayın ac sonrasında elo boost için instagrama yönlendir

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt