İnjection ve Asm ve hwid spoof ögretiyorum

FoxHypera

Banned
Arkadaşlar bu konu türünü hiç açmadım açıkcası cg kulanan biride degilim (aktif olarak)

türkler bişeyler ögrensin diye açtım araştırma yapacağına beleş hile dilenen enayiler

List<VirtualMachineDescriptor> vms = VirtualMachine.list();

injection Localvirtualmachine ile virtual machine list sistemi bunun hakkında uzun bi yazı gelecek yakında benden haberde kalın (DAHA DENEMEDIM ARAŞTIRMADIM NE OLDUGUNU KARŞIMA ÇIKTI PAYLAŞTIM ÇALIŞIYOR MC DE AMA CR VE SO DENEMEDIM SO ÇALIŞMAZDA CR ÇALIŞIR GİBİ MANTIĞI JNI A BENZER GIBI BAKMADIM AMA)

Arkadaşlar buraya + dan çalışan bi injection methodu atıcaktım ama konu çok geniş olur oyuzden eklemiyorum 1 sonraki konuya

Asm ile mapper vb şeyler yapabilirsin obfuscator deobfuscator (aşırı bilgili degilim ben şuanda aktif olarak kullanmıyorum clientli giriş yaptığımdan dolayı)
yakında sonoyuncuya bişeyler deniyorum biterse hile görebilirsiniz şimdi spoof kısmına geçelelim

regedit değiştirince hwidiniz değişmez user mode hwid değişir kernel değişmez eğer kernel değiştirmek istiyorsanız kdmapper ve benzeri şeyler kullanabilirsiniz kdmapper ile sadece temp spoof olmaz onuda söyleyeyim (2020 de denedim bişey değişmemiştir inş)

discord: dehsetvevahset her türlü konuda yardımcı olurum ana bilgilerim java ve c# ama az az c++ piton js takılıyorum

burdan aptallara bişey sesleneceğim... skidder olmak yerine konuyu ögrenin java ögrenin reflection ögrenin zaten hile yaparsınız istemsizce yazım hatalarım olabilir bende insanım

MODERETORLER SRC VB PAYLAŞMIYORUM DİYE KALDIRIRSANIZ KALDIRIN YAPACAK BİŞEY YOK BEN BU TÜRKLER BİLGİLENSİN DİYE ATTIM APTAL SKİDDERLER HALA CR HİLESİ ÇIKARIYOR SANKİ 1000 TANE YOKMUŞ GİBİ 7 YAŞINDAKİ COCUGA VEREM O BİLE DENEYEREK YAPAR

sonoyuncuda veya craftrisede kernel anticheat yok ve kernel ban attığı birşeyde yok, o yüzden düz hwid changer volumeid changer kullanmanız yetiyor, dediğin kdmapper ile spoof olayıda restart atana kadar spoof olur çünkü biosta birşey çalıştırmıyorsun bilgisayarı açtığında çalıştırıyorsun ve oda temp spoof oluyor, craftrise olayınca gelince tamamı doğru.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Başlıkla pek bir alakası olmayan, konu sahibinin Türk'leri gömüp, kendi egosunu yükseltmek için açtığı bir konu olduğunu düşünüyorum. Faydalı gibi hissettirip aşırı faydasız olmayı nasıl başarabilir ki bir insan? Başta kernel ve her açılışta kendini yenileyen driverlerdan bahsederken, konuyu nasıl 2 adet Minecraft sunucusuna getirebildin? Konunun tek içeriği sanki "Aptal Türk'ler, ezik Türk'ler." demekten başka bir şey değil gibi.

Egonu tatmin etmek için hazirladiğin anlamsızca konu kimse ne dediğini bile anlayamaz bu yazınla

ip ban atması minecraft gibi bir oyunda en normal şey zaten o yüzden umrumda değil, ne anlattığını kendinin bile bilmediğine eminim, hwid changer ile yani şu bildiğimiz hwidchanger.exe olan şey ile son oyuncunun attığı ban zaten kalkıyor çünkü regeditten atılıyor :D hwid dediğin şey tek birtane olan birşey değil, vanguard gibi birşey değil bu, spoofer yapıp yapmamakla alakası yok, burada gelip boş argo küfürler edip aptal Türkler yazıp durmaktan başka birşey yazdığını görmüyorum içi boş ve yararsız konu tıpkı paste minecraft hilelerini httpdebugger ile çekip Crâck diye paylaşanlar gibi, gidin öğrenin araştırın yazıp hakaret edeceğine önce kendin bir güzel araştır ve öğren, en başında okulunu ihmal etme ve saygılı olmayı öğren :D

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt