sadece csgoda yapabildim şuan valorant vs. için uğraşmayı deneyeceğim o yüzden soruyorum tüm her oyunları kapsıyormu diye boşa uğraşmak istememAslında İmgui bırak csyi oyunlar için yapılmış bir sistem değil ama uğraşırsan tüm oyunlara olur diye düşünüyorum
Valorant vb İmgui oluyor. O konuda kafan rahat olsun İmgui kullanan bir sürü Valo hilesi kullandım.sadece csgoda yapabildim şuan valorant vs. için uğraşmayı deneyeceğim o yüzden soruyorum tüm her oyunları kapsıyormu diye boşa uğraşmak istemem
İmgui dediğimiz şey directx kullanan tüm uygulamalarda çalışan açık kaynak kodlu bir arayüzdür.Bu İmgui dediğimiz olay tüm oyunlarda menü yapmamızamı yarıyor yoksa sadece csgo üzerine kurulu birşey mi
peki ben bunu valorant üzerinde denemek istiyorum hangi kodları girmem vs. gerekiyor ?İmgui dediğimiz şey directx kullanan tüm uygulamalarda çalışan açık kaynak kodlu bir arayüzdür.
yoksa direk çalıştırsak oluyormu, veyaz inject etmek için hangi program kullanılır oyunları içinpeki ben bunu valorant üzerinde denemek istiyorum hangi kodları girmem vs. gerekiyor ?
imgui menüyü aktif etmek için iyi bir injector varmı ?İmgui dediğimiz şey directx kullanan tüm uygulamalarda çalışan açık kaynak kodlu bir arayüzdür.
Imgui içeren bir dll compile ederseniz evet. İnjector olarak manualmapping kullanmalısın.peki ben bunu valorant üzerinde denemek istiyorum hangi kodları girmem vs. gerekiyor ?
yoksa direk çalıştırsak oluyormu, veyaz inject etmek için hangi program kullanılır oyunları için
imgui menüyü aktif etmek için iyi bir injector varmı ?
manualmapping alisalis injecotr mü ?Imgui içeren bir dll compile ederseniz evet. İnjector olarak manualmapping kullanmalısın.
Belliki pek bilgin yok dostum. Uğraşma derim.manualmapping alisalis injecotr mü ?