RealMove Diamond Üye Katılım 13 Ara 2022 Mesajlar 281 Beğeniler 44 4 Tem 2024 #1 Github'daki projemi buradada paylaşmak istedim beyler işine yarayan olabilir diye. Fork + yıldız atarsanız sevinirim. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Github'daki projemi buradada paylaşmak istedim beyler işine yarayan olabilir diye. Fork + yıldız atarsanız sevinirim. Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
goxdev Banned Katılım 19 Mar 2024 Mesajlar 2,044 Beğeniler 506 Yaş 17 4 Tem 2024 #2 Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın. aga normal loaderlar gibi guisi güzel bir şey yapabiliyor musun yani gui tasarlama bilgin var mı varsa discorddan ulaşır mısın goxdev
aga normal loaderlar gibi guisi güzel bir şey yapabiliyor musun yani gui tasarlama bilgin var mı varsa discorddan ulaşır mısın goxdev
RealMove Diamond Üye Katılım 13 Ara 2022 Mesajlar 281 Beğeniler 44 4 Tem 2024 #3 goxdev' Alıntı: aga normal loaderlar gibi guisi güzel bir şey yapabiliyor musun yani gui tasarlama bilgin var mı varsa discorddan ulaşır mısın goxdev Genişletmek için tıkla ... yapabiliyorum reis attım istek dcden
goxdev' Alıntı: aga normal loaderlar gibi guisi güzel bir şey yapabiliyor musun yani gui tasarlama bilgin var mı varsa discorddan ulaşır mısın goxdev Genişletmek için tıkla ... yapabiliyorum reis attım istek dcden
SdHack Diamond Üye Katılım 13 Haz 2023 Mesajlar 264 Beğeniler 32 10 Tem 2024 #4 Dc : metesd0 Banada lazım İstek atar mısın
RealMove Diamond Üye Katılım 13 Ara 2022 Mesajlar 281 Beğeniler 44 11 Tem 2024 #5 SdHack' Alıntı: Dc : metesd0 Banada lazım İstek atar mısın Genişletmek için tıkla ... attım king