IMEI işlemi

Yametearda

Gold Üye
İletişim
Merhabalar canlarım telefonuma IMEI atmam lazım ama hiçbir şekilde beceremedim yardımcı ola bilir misiniz bu konuda şu kardeşinize 🥰

Merhabalar canlarım telefonuma IMEI atmam lazım ama hiçbir şekilde beceremedim yardımcı ola bilir misiniz bu konuda şu kardeşinize 🥰
İMEL atman için eski bir telefonun olması gerekiyor veya 2 ci bir telefonun onun İMEL alıp yani içindeki seri numaralari desem anlarsın sanırım onları ordan alıp yeni yani hangi telefona atmak istiyorsan ona koyuyorsun ve İMEL aldığın diğer telefon İMEL olmuyor telefoncularda aynısı yapıyor başka bir telefondan alıp atmak istediğin telefona koyuyor ve almış olduğu telefon devre dışı kalıyor

İMEL atman için eski bir telefonun olması gerekiyor veya 2 ci bir telefonun onun İMEL alıp yani içindeki seri numaralari desem anlarsın sanırım onları ordan alıp yeni yani hangi telefona atmak istiyorsan ona koyuyorsun ve İMEL aldığın diğer telefon İMEL olmuyor telefoncularda aynısı yapıyor başka bir telefondan alıp atmak istediğin telefona koyuyor ve almış olduğu telefon devre dışı kalıyor
Onu biliyorum cınım yaptıra bilicek biyerde değilim dağ başında yaşıyorum o yüzden kendi başıma halletmeye çalışıyorum denedim ama beceremedim 🥲🥲

Onu biliyorum cınım yaptıra bilicek biyerde değilim dağ başında yaşıyorum o yüzden kendi başıma halletmeye çalışıyorum denedim ama beceremedim 🥲🥲
Senin için küçük bir araştırma yapayım hemen PC var dimi sende ?

Senin için bir kaç baktım ve detaylı anlatan bir kanal buldum bu YouTube kanaldan nasıl İMEL atıldığını görebilirsin https://youtube.com/@cokkolay

Senin için bir kaç baktım ve detaylı anlatan bir kanal buldum bu YouTube kanaldan nasıl İMEL atıldığını görebilirsin https://youtube.com/@cokkola

Senin için bir kaç baktım ve detaylı anlatan bir kanal buldum bu YouTube kanaldan nasıl İMEL atıldığını görebilirsin https://youtube.com/@cokkolay
Eve geçtimde birde bu videodaki gibi deniyim pcden çoğu denemem olumsuz oldu telefonumu PC ye bağlamam lazım fakat bilgim olmadından bir hatayla karşılaşıyorum her denememde daha çözüm bulamadım birde böyle deniyim bakalım

Eve geçtimde birde bu videodaki gibi deniyim pcden çoğu denemem olumsuz oldu telefonumu PC ye bağlamam lazım fakat bilgim olmadından bir hatayla karşılaşıyorum her denememde daha çözüm bulamadım birde böyle deniyim bakalım
Evet bunu bı dene çünkü bu kanal detaylı anlatıyor ve çoğu kişi bu adam sayesinde çözmüş sanada atmak istedim umarım yararlı olur

Anlamıyorsan bulaşma derim dostum ve ne deniyorsan telefonun yedegini al öyle dene. Telefoncuya götürsen bıle yedek al. ayrıca telefon modelıne baglı olarak donanımsal müdahale gerekebiliyor. tel yeni modelse bıraz bekle telefoncular öğrensın oyle götür yoksa telefonun kobay olur haberın olsun. ESKİ MODELSE NET'TEN ARASTIRIP YAPABİLİRSİN .

eski bir telefon imei lazım. internet ortamında çalışan uygulama çok az kaldı bulursam yazarım

eski bir telefon imei lazım. internet ortamında çalışan uygulama çok az kaldı bulursam yazarım
onu bildiğini zaten belirtmiş. internet ortamında calışan programlarda var kalıtelılerı ucretlı onlarında ucretsız versıyonları var fakat ucretlıler kadar verımlı degıl. ki ücretlıler dahıl anlamayanların elınde telefonu perte kadar goturebılır ve daha fazla ucret cıkabılır. eger telde ımeı suan acıksa cok fazla ucret talep etmezler zaten. ve ımeı atmak eskısı gıbı degıl uretıcıler bu konuda cok farklı onlemler almakta bılmeyen arkakadaslar cok mudahale etmesın konuya bence

cihazınız nedir ? hangi marka model bu önemli öncelikle rsa kilidi varsa direnç yöntemi ile.Buda sizi aşar 10k ilk direnc ile anakartta değişim yapılması gerekiyor.Samsung cihaz ise bir çok modelinin server kaydı var biraz tuzlu şuan için onuda sizi yapmanız mümkün değil cihaz modeli söylerseniz belki yardımcı olabiliriz

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt