Yametearda
Gold Üye
- İletişim
Merhabalar canlarım telefonuma IMEI atmam lazım ama hiçbir şekilde beceremedim yardımcı ola bilir misiniz bu konuda şu kardeşinize
İMEL atman için eski bir telefonun olması gerekiyor veya 2 ci bir telefonun onun İMEL alıp yani içindeki seri numaralari desem anlarsın sanırım onları ordan alıp yeni yani hangi telefona atmak istiyorsan ona koyuyorsun ve İMEL aldığın diğer telefon İMEL olmuyor telefoncularda aynısı yapıyor başka bir telefondan alıp atmak istediğin telefona koyuyor ve almış olduğu telefon devre dışı kalıyorMerhabalar canlarım telefonuma IMEI atmam lazım ama hiçbir şekilde beceremedim yardımcı ola bilir misiniz bu konuda şu kardeşinize
Onu biliyorum cınım yaptıra bilicek biyerde değilim dağ başında yaşıyorum o yüzden kendi başıma halletmeye çalışıyorum denedim ama beceremedimİMEL atman için eski bir telefonun olması gerekiyor veya 2 ci bir telefonun onun İMEL alıp yani içindeki seri numaralari desem anlarsın sanırım onları ordan alıp yeni yani hangi telefona atmak istiyorsan ona koyuyorsun ve İMEL aldığın diğer telefon İMEL olmuyor telefoncularda aynısı yapıyor başka bir telefondan alıp atmak istediğin telefona koyuyor ve almış olduğu telefon devre dışı kalıyor
Senin için küçük bir araştırma yapayım hemen PC var dimi sende ?Onu biliyorum cınım yaptıra bilicek biyerde değilim dağ başında yaşıyorum o yüzden kendi başıma halletmeye çalışıyorum denedim ama beceremedim
Senin için bir kaç baktım ve detaylı anlatan bir kanal buldum bu YouTube kanaldan nasıl İMEL atıldığını görebilirsin https://youtube.com/@cokkolayOnu biliyorum cınım yaptıra bilicek biyerde değilim dağ başında yaşıyorum o yüzden kendi başıma halletmeye çalışıyorum denedim ama beceremedim
Senin için küçük bir araştırma yapayım hemen PC var dimi sende ?
Senin için bir kaç baktım ve detaylı anlatan bir kanal buldum bu YouTube kanaldan nasıl İMEL atıldığını görebilirsin https://youtube.com/@cokkola
Eve geçtimde birde bu videodaki gibi deniyim pcden çoğu denemem olumsuz oldu telefonumu PC ye bağlamam lazım fakat bilgim olmadından bir hatayla karşılaşıyorum her denememde daha çözüm bulamadım birde böyle deniyim bakalımSenin için küçük bir araştırma yapayım hemen PC var dimi sende ?
Senin için bir kaç baktım ve detaylı anlatan bir kanal buldum bu YouTube kanaldan nasıl İMEL atıldığını görebilirsin https://youtube.com/@cokkolay
Evet bunu bı dene çünkü bu kanal detaylı anlatıyor ve çoğu kişi bu adam sayesinde çözmüş sanada atmak istedim umarım yararlı olurEve geçtimde birde bu videodaki gibi deniyim pcden çoğu denemem olumsuz oldu telefonumu PC ye bağlamam lazım fakat bilgim olmadından bir hatayla karşılaşıyorum her denememde daha çözüm bulamadım birde böyle deniyim bakalım
Anlamıyorsan bulaşma derim dostum ve ne deniyorsan telefonun yedegini al öyle dene. Telefoncuya götürsen bıle yedek al. ayrıca telefon modelıne baglı olarak donanımsal müdahale gerekebiliyor. tel yeni modelse bıraz bekle telefoncular öğrensın oyle götür yoksa telefonun kobay olur haberın olsun. ESKİ MODELSE NET'TEN ARASTIRIP YAPABİLİRSİN .Merhabalar canlarım telefonuma IMEI atmam lazım ama hiçbir şekilde beceremedim yardımcı ola bilir misiniz bu konuda şu kardeşinize
onu bildiğini zaten belirtmiş. internet ortamında calışan programlarda var kalıtelılerı ucretlı onlarında ucretsız versıyonları var fakat ucretlıler kadar verımlı degıl. ki ücretlıler dahıl anlamayanların elınde telefonu perte kadar goturebılır ve daha fazla ucret cıkabılır. eger telde ımeı suan acıksa cok fazla ucret talep etmezler zaten. ve ımeı atmak eskısı gıbı degıl uretıcıler bu konuda cok farklı onlemler almakta bılmeyen arkakadaslar cok mudahale etmesın konuya benceeski bir telefon imei lazım. internet ortamında çalışan uygulama çok az kaldı bulursam yazarım