İçerik Üreticiliğine Başlayacağım | Yardım

Nowzy

Uzman Üye
Merhaba arkadaşlar! İçerik üretmeye başlamak istiyorum ve bu süreçte bir ekibe ihtiyacım Benim kafa dengim olsun :D Yaş (14-16 arası uygun olur sanırım İletişim için Discord : tr.waddle

Ekipmanlarım hazır, ancak bilgisayarımın ekran kartı pek iyi değil. OBS Studio'da aldığım kayıtlar bozuk çıkıyor. En iyi performans ayarlarını yaptım ama yine de videolarımda bozukluklar var. Eğer bilginiz varsa, ücretsiz bir kayıt alma uygulaması veya bilgisayarıma yapabileceğim ayarlar hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem bilgilerim:
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7000 Series
  • RAM: 16.00 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon™ Graphics Boyutu 512Mb
  • Depolama: 512.00 GB

Son düzenleme:
Hayla mesaj gelmedi yardıma ihtiyacım var

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Ne tarz bir içerik üretimi hocam?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
bu senle oynayabilir tam mc çarı bi çocuk forumdaki adıda kerem73 fena mc oynuyo videolarina bakarsan gorursun

abone10kolay
j4gDLWG.png

Merhaba arkadaşlar! İçerik üretmeye başlamak istiyorum ve bu süreçte bir ekibe ihtiyacım Benim kafa dengim olsun :D Yaş (14-16 arası uygun olur sanırım İletişim için Discord : tr.waddle

Ekipmanlarım hazır, ancak bilgisayarımın ekran kartı pek iyi değil. OBS Studio'da aldığım kayıtlar bozuk çıkıyor. En iyi performans ayarlarını yaptım ama yine de videolarımda bozukluklar var. Eğer bilginiz varsa, ücretsiz bir kayıt alma uygulaması veya bilgisayarıma yapabileceğim ayarlar hakkında yardımcı olabilirseniz sevinirim.

Sistem bilgilerim:
  • İşletim Sistemi: Windows 11
  • İşlemci: AMD Ryzen™ 7 7000 Series
  • RAM: 16.00 GB
  • Ekran Kartı: AMD Radeon™ Graphics Boyutu 512Mb
  • Depolama: 512.00 GB
Tutmaz. Tek vereceğim tavsiye amd adrenaline kullan kayıt alırken.

Tutmaz. Tek vereceğim tavsiye amd adrenaline kullan kayıt alırken.
zaten yüklü ancak ekran kaydetme yerini bi türlü bulamadım sanırım ekran kartım desteklemiyor ayrıca tutmayacağını sanmıyorum videolarım güzel olursa nie izlemesinlerki boş videolar yapmam zaten yusufte gibi videolar çekmeye çalışırım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt