konfor olarak mercedes önde hız olarak hyundai önde mercedesin 140 beygiri pek tatmin etmiyorMercedes bana göre daha mantıklı hocam. Hyundai diğer araçlara göre biraz daha alt segment. Alıp memnun olanda var tabi ama, mercedesin de yılına bağlı. Bana sorarsan Mercedes
hocam yayıncı alımınız varmı dc ye giremedim url geçersiz2015 2020 arası da hangi yıl olduğuna bağlı 2016 ya da 2015 mercedes almaktansa n serisini alırım 2018 2019 dersen yıldızdan vazgeçmem
pist arabası tabiihocam yayıncı alımınız varmı dc ye giremedim url geçersiz
ayrıca i20n i 2 3 saat gibi kullanma şansım oldu aydından izmire otobanda ve izmir trafiğinde beni tatmin etti
15 mercedes almaktansa i20n alırım ama 19 18 model derse tabikide merso20 yaşındayım 2 arabayı da haftalarca kullandım. yaşıma hitap edenin i20n olmasına rağmen. yıldızı böyle bir arabaya değişmeni önermem.
15 mercedes almaktansa i20n alırım ama 19 18 model derse tabikide merso20 yaşındayım 2 arabayı da haftalarca kullandım. yaşıma hitap edenin i20n olmasına rağmen. yıldızı böyle bir arabaya değişmeni önermem.
tamamen zevk meselesi iki araç da farklı segment ve farklı kitlelere hitap ediyor mantıken bakacak olursan tabikide modelli olanı tercih etmeli15 mercedes almaktansa i20n alırım ama 19 18 model derse tabikide merso