lino
Silver Üye
- İletişim
Şikayetçi olduğunuz üyenin forumdaki adı : @hyperdesign0
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : d0landırıcı
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 23.112024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Hile lazım diye forum açmıştım bana dm atmıştı
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Şikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; 1054600509 papara no su bu A* M* A* diye ismi var kendisi disconnectin hilesini satıyordu ilk alışımda verdi gerçekten ikinci satın alımı yaptığıdma parayı attım ama daha sonra oyaladı oyaladı 1 hafta geçti üstünden cevap vermiyor şikayet edicem dedim mesajı görüp ismini değiştirmiş discorddan felan sakın güvenmeyin hesabı da umarım CG den yasaklanır
Discord hesabının ona ait olduğu kanıtlar
ismini değiştirmeden önceki SS
Şikayetçi olduğunuz konu nedir : d0landırıcı
Sorunun gerçekleştiği tarih nedir : 23.112024
Şikayetçi olduğunuz kişinin forumdaki ilgili konusu : Hile lazım diye forum açmıştım bana dm atmıştı
Şikayetçi olduğunuz konuya ait görseller (varsa) ;
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
( Dm Den konuşmalar) Fakat şöyle bir durum var şikayet ediceğim dediğimde ismini değiştirmiş discorda
burda discordda son hali
parayı gönderdiğim kanıt gerekirse dekont atarımŞikayet açıklamanızı uzun bir şekilde yapın ; 1054600509 papara no su bu A* M* A* diye ismi var kendisi disconnectin hilesini satıyordu ilk alışımda verdi gerçekten ikinci satın alımı yaptığıdma parayı attım ama daha sonra oyaladı oyaladı 1 hafta geçti üstünden cevap vermiyor şikayet edicem dedim mesajı görüp ismini değiştirmiş discorddan felan sakın güvenmeyin hesabı da umarım CG den yasaklanır
Discord hesabının ona ait olduğu kanıtlar
ismini değiştirmeden önceki SS
Son düzenleme: