💣 HYDRO - Valorant 💣 Undetected 💣・Aimbot・ESP (Discord Sunucusunda Çeki̇li̇ş Var!)

HYDRO

Uzman Üye
Dev. konunun silinmesini istedi

image.png

Moderatör tarafında düzenlendi:
hvh gibi oynuyo bu nasıl undetected kıral ayıptır sormasi
Anlayamadım? yazılım Vanguard tarafından otomatik bir şekilde tespit edilemiyor satışını gerçekleştirdiğim hile ile Twitter ve YouTube üzerinde gündem oldum bir çok YouTube kanalına çıktım 50-55 maç ile Immortal 2 6K'ya yerleştim 6544#3402 hesabına Tracker ile bakabilirsin.
İyi satışlar, sağlam ürün.
Teşekkürler.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
sımdı aldım dıyelım ılk oyunda ban yersem eger para ıadesı olcakmı ve ban yıyen hesabım degerıne es deger hesap verılcekmı

sımdı aldım dıyelım ılk oyunda ban yersem eger para ıadesı olcakmı ve ban yıyen hesabım degerıne es deger hesap verılcekmı
Legit oynadığınız taktirde ban yemezsiniz kullanımını ve hangi özelliklerin riskli olduğunu sesli kurulumda söylüyorum

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
hıleyı hangı anakart uzerınde test ettınız _? ve hangı wındows surumu

hileyle oynayıp kendi hesabımı banlatınca para iadesi ve yeni hesap istemeye giderken ben

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt