HxD Den sonra böyle bir sorunla karşılaşıyorum Çözümü nedir Teşekkürler....

pickagreencard

Silver Üye
HxD de yaptıktan Sonra uygulamaya koyduğum resim gidiyor ve Uygulama açılmıyor " " Discord; nonDLL#0001 Yardımlarınız İçin Şimdiden Teşekkür ederim

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Dosya yedeklemesini açıyorsun .bak olan dosyanın yedeği oluyor otomatik üstüne yazmıyor

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Büyük ihtimalle exe bozuluyor düzenlemeden sonra uygun x32 veya X64 kullan oda olmaz ise hxd workshop indirip onunla editleme işlemi yap daha stabil exe bozulmaz kolay kolay koruması yok ise

Büyük ihtimalle exe bozuluyor düzenlemeden sonra uygun x32 veya X64 kullan oda olmaz ise hxd workshop indirip onunla editleme işlemi yap daha stabil exe bozulmaz kolay kolay koruması yok ise
her ikisinde aynı şey olur exe bozuluyor hxd workshop ile deniyorum dönüş sağlarım teşekkür ederim bilgi için :)

Tamam dönüş bekliyorum

Discord üzerinden ulaşma şansın varmıdır? bir yerde takıldımda bu program ile ilgili. Kullanımı hakkında fikrim yok HxD de direkt değiştre biliyorum da bunu anlayamadım tam gibi
Tamam at arkadaşlık

onun çözümü basit "Cheat Engine" ismini değiştirdiğin zaman yeni koyacağın isim 5 harfli olmalı örneğin "Cheat Engine" ismini değiştirdiğin zaman "Mynew Engine" gibi 5 harfli kelime koyman gerekiyor.

onun çözümü basit "Cheat Engine" ismini değiştirdiğin zaman yeni koyacağın isim 5 harfli olmalı örneğin "Cheat Engine" ismini değiştirdiğin zaman "Mynew Engine" gibi 5 harfli kelime koyman gerekiyor.
Çözdük ztn konu kapatılabilir hxd den kaynaklanıyormuş tahmin ettiğim gibi

Çözdük ztn konu kapatılabilir hxd den kaynaklanıyormuş tahmin ettiğim gibi
programlada alakalı olabilir ama ben denk geldi diye yazıyım dedim çünkü daha bir kaç saat önce bende o cheat engineyi yapmayı denedim bende de aynı sorun olmuştu böyle çözdüm yapacak arkadaşlar olursa dikkat etsin.

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt