urashandll
Gold Üye
Merhaba arkadaşlar bir sorundan müzdaribim güvenerek ardunio aimbot aldım 50 dolara gayet güzel kullanıyordum fakat sonra başka bi dosya enjektinden dolayı valodan hwid ban yedim hwid banımı woofer pro life time plus key alıp kaldırdım bios updatemi yaptım temiz bir valorant kurdum (format gerektirmiyor arkadaşlar woofer pro format gerektirmez onu bilerek yorum yapın) daha sonra van 152 hatam düzeldi öğretici açıldı öğreticimi yaptım temiz bir valorantla yazılımsız bir deathmaç atarken 2. deathmatch ekranında valoranttan uzaklaştırıldın val 5 hatası aldım akabinde açtığım bütün valorant hesapları val 5 hatasıyla uzaklaştırıldı bunu çözebilecek bir insanoğlu arıyorum forumda bilgisine ve tekniğine güvendiğim insanlar var sürekli yorum yapan hocalarımdan aldığım bilgiye dayanarak bu val 5 hatasını her hesapta çözersem hocama 20 dolar değerinde ya bgx ya toir plus yada istediği bir şeyi alacağım bilen hocalarımın yardımını karşılıksız bırakmayacağım sorunumu çözebilecek nedir van 152 hatasından sonra düzelip her açtığım hesabımın val 5 koduyla uzaklaştırılması fix çözümü yazan hocam istediği ödülü de yazsın çözüme ulaşırsam hemen ileteyim teşekkürler Cheatglobal ailesi şimdiden