🔥 HWID SPOOFER TPM + BYPASS TÜM OYUNLARDA BAN KALDIRMA 🔥

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Mathe

Banned
MÜŞTERİLERiMİZDEN GELEN GERİ DÖNÜŞLER
image.png

image.png

image.png

+ Desteklenen işletim sistemleri: Windows 10/11

+ Spoofer Çalışmaz İse Paranızı Geri Alabilirmisiniz?
: Spoofer eğer bilgisayarınızda çalışmaz ise sorunsuz bir şekilde geri ödeme alırsınız.

+ Spoofer hangi oyunlarda çalışır?: Bütün oyunlarda çalışır.

+ Ödeme Yöntemleri: Papara - Ininal - Havale/EFT -
/

+ Gereksinimler: Sadece bios update gerekiyor. Format gerekmiyor.

+ Desteklenen anakartlar: ASUS,GIGABYTE,MSI,EVGA,ASROCK,INTEL,LAPTOPS,ACER,EXCALİBUR

+ Reseller olabilirmiyim?: Evet tabikide olabilirsiniz

+
Satın Almak İçin: discord: mathespldv

+
Spoofer Fiyatı:
Tek Seferlik: 300TL
Sınırsız: 1400TL

NOT: Spoofer tpm ve secure boot bypass atıldıktan sonra atılmaktadır. ve Spooferda sadece serialler konusunda amidewin kaynak kodları kullanıldı bunun haricinde diğer kodlamalar v.s bize aittir hiç bir sorun oluşturmamaktadır bunu yazmamın sebebi bazı boş yorumlar almamak herkese iyi forumlar.

Gösterimlik videomuz:

Son düzenleme:
O kadar feedback koyulmuş peki neden discord sunucu linki yok ?

Kardeşim spooferin amidewin dışında işlevi nedir? Formata gerek yok yazmışsın da bat açıp serial değiştiriyorsun sadece. Raid0 olmadan kaldırabiliyor musun :D

denendi ve kaldırabiliyorum tpm bypass atınca bi sorun olmuyo + olarak zaten tüm serialler değiştiği için bilgisayar yepyeni gibi gözüküyor bu sayede banınız açılıyo amidewinden sadece serialler için kaynak kodlarını aldım bat dosyasında ayarlı ve entegreli satırlar mevcut monitör klavye mouse seriallerine kadar değiştiriyor ssd yada hdd serialleride değişiyor aklına gelebilecek herşeyi değiştiriyo bu sayede banınız kalkıyo bunlar denendiği ve olumlu yanıt verdiği için söylüyorum iyi forumlar
SSD ve HDD serialleride değişiyor? Kardeşim hevesinin kırılmasını istemem ama ben senin sp00ferini s1k1me d4şşama sürmem. Amidewin ile SSD ve HDD değiştiremezsin. Videoda sadece amidewin ile 3-5 serial değiştirip neyin satışını yapıyorsun :D

kusura bakma ama yazdığım gibi entegreler mevcut + olarak sadece amidewin kullanmadığımı belirtiyorum serialler için kaynak kodları aldığımı söylüyorum ki 3-5 serial değiştirmiyorum kanka onun dışında hdd ssd serialleri zaten değişiyo tek amidewin yok onu belirtmeye çalışıyorum sana denendi ve olumlu yanıt verdiğinide söylüyorum düzgün bi şekilde eğer çalışmasa zaten konu açmam yada satışını yapmam o yüzden sen s1k1ne d4şşana sürsen ne sürmesen ne almicaksan alma kanka seni zorlayan felan yok ben uygun bi bütçeyle satış yapmaya çalışıyorum ki zaten yapıyorumda konum onay alırsa çok güzel olucak ama dediğim gibi sen kullanmasanda olur dostum :D
zencigot-black-man-twerk.gif

Shopier sitesi ile satış yapmak yasak. Lütfen kendi sitenizi açıp öyle satış konusu açınız. Satış reddedilmiştir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt