Çözüldü Hwid spoofer a ihtiyacim var Ana kart B350 plus paralı spooflara verecek 5 kuruş param kalmadı dolandirıldiğım için

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

benchavo

Silver Üye
Hwid spoofer a ihtiyacim var Ana kart B350 plus paralı spooflara verecek 5 kuruş param kalmadı dolandirıldiğım için

dostum ben ücretsiz spoofer çok araştırdım ve sonunda buldum ama virüslümü bilemem paylaşmak yasakmı onuda bilmiyorum

kanka defenderi kapat oyun hilesi oldugu için virüs gösteriyo ama zararsız virüs aç sonra spooflancak atiyom birazdan

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
format + bıos up + amıdew mac volume degıs dene

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
reis benimde delay banım var maç ssonu val5 atıyor raid yapmayı biliyorsan yardımcı olur musun sen bilir kişiye benziyorsun :)
anakart markanı yt ye yaz raıd vıdeoları cıkabılır

bahsettiği anakart muhtemelen asus b350 prime plus bende de aynısı var dediğin yöntemlerle kaldıramaz biraz uğraş isteyen bir anakart bu ya, ki konı sahibi kardeşim o anakartın banını kimse bedavaya kaldırmaz
Allah belasinı versin böyle ana kartın d0landırıcı çok dikkat edin her yolu denedim zaten volume id mac amidwin her neyse format hariç hepsini denedim asus ana kartlarda pc yeniden başlatınca seri no eski haline geri dönüyor
beleşmi istiyosun
Evet 😔

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt