Çözüldü Hwid banım açılmayacakmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

fendisREAL

Uzman Üye
İletişim
Valoranttan hwid ban yedim ilk 4 ay geçti ve bu salı günü banım açılacaktı. Fakat tekrar bilet attigimda bot bana banın kalkması mümkün değil diyor anlamadım şimdi banım açılmayacakmı?

Botun yazdığı

Önceden bana yazılan

Çözüm
Ama önceki o hwid ban tarihinin yazdığı bilettede aynı şeyi yazmıştım ikisindede aynı kategori aynı mesajları yazdım. Neden ikisi farklı verdiki
tamam üsttekinde hesabınızın cezasında bir kalkma işlemi olmayacak demiş anakart banından bahsetmemiş üsttekini bot alttakini ise gerçek insan yazmış hwid banın 14 şubatta kalkıyor o zaman gir rahat ol
biri cihaz banını biri hesap banını söylemiş tabikide hwid banın açılacak söylenen tarihte

Ama önceki o hwid ban tarihinin yazdığı bilettede aynı şeyi yazmıştım ikisindede aynı kategori aynı mesajları yazdım. Neden ikisi farklı verdiki
tamam üsttekinde hesabınızın cezasında bir kalkma işlemi olmayacak demiş anakart banından bahsetmemiş üsttekini bot alttakini ise gerçek insan yazmış hwid banın 14 şubatta kalkıyor o zaman gir rahat ol

Çözüm
Valoranttan hwid ban yedim ilk 4 ay geçti ve bu salı günü banım açılacaktı. Fakat tekrar bilet attigimda bot bana banın kalkması mümkün değil diyor anlamadım şimdi banım açılmayacakmı?

Botun yazdığı

Önceden bana yazılan

Hocam cihaz ban ilk defa iyiyorsan 4 ay veriyor bende yemiştim hesap ban da yediği için hesap kalıcı ban iyiyor cihaz ban 4 ay ilk defa cihaz ban yedisen hangi tarih de yedisen4 ay sonra açılır ban açıldıktan sonda bir daha yersin bu süre üzüyor

pekii hiç açılmama durumu oluyo mu acaba ?
Hayır olmuyor cihaz ban yani diğeri adı ile Hwid cihaz ban her seferinde açılıyor fakat şöyle bir durum var her Hwid ban yediğinde açılması süresi uzuyor
Örnek olarak 1 ci Hwid ban yedin 4 ay
2 ci Hwid yedin 6 ay oldu böyle böyle uzuyor ban süresi

Teşeküreler bilgi için ben valoranttan ban yedim triger bot yüzünden yani o hesap şuan açıldımı 1.5 yıl önce falan yemiştim banı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt