Çözüldü HWID banı nasıl kaldırabilirim?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

AhmetLtRX

Bronz Üye
CG den bir konuya girdim skin changer yükledim fakat hem çalışmadı hem banlattı valoranti silip yüklememe rağmen hala hesaplara giriyorum oyuna girince ban yiyorum nasıl çözebilirim?

Valoranttan banlanmıssın dostum spoofera ihtiyacın var , yada 3 ay beklemelisin beklemek istemez isen bana discord üzerinden ulaş

Son düzenleme:
aynı sorun bendede var neden yediğimi bile bilmiyorum bi 20 gün oldu. ilkte hiç giremiyordum VAN 152 hatası veriyordu şimdi herhangi bir hesap ile giriyorum fakat bir süre sonra banlıyor (max 40-50dakika) VAN 5 veriyor varsa bir çözümü bende faydalanmak isterim.

aynı sorun bendede var neden yediğimi bile bilmiyorum bi 20 gün oldu. ilkte hiç giremiyordum VAN 152 hatası veriyordu şimdi herhangi bir hesap ile giriyorum fakat bir süre sonra banlıyor (max 40-50dakika) VAN 5 veriyor varsa bir çözümü bende faydalanmak isterim.
Ücretli çözüm istersen bana discord üzerinden ulaş dostum .

CG den bir konuya girdim skin changer yükledim fakat hem çalışmadı hem banlattı valoranti silip yüklememe rağmen hala hesaplara giriyorum oyuna girince ban yiyorum nasıl çözebilirim?

Sistem özellikleriniz ne ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt