evet girebiliyorsunMesela ben hwid ban yedim ve hwid banlı iken main hesaba giriş yaptım ve van 152 hatasını yani donanım banı hatasını aldım hwid banını kaldırınca hesabıma erişebiliyormuyum, ya da hesabım yasaklanmıs oluyor mu?
bazıları hwid banım kalktığı halde 1 gün sonra ban yedim demişler ne gibi önlem alabilirim?evet girebiliyorsun
ilk gün farklı hesap ile oyna eğer ban yemezsen maininden girbazıları hwid banım kalktığı halde 1 gün sonra ban yedim demişler ne gibi önlem alabilirim?
hesabına erişebiliyorsun diye biliyorum banını kaldırıncaMesela ben hwid ban yedim ve hwid banlı iken main hesaba giriş yaptım ve van 152 hatasını yani donanım banı hatasını aldım hwid banını kaldırınca hesabıma erişebiliyormuyum, ya da hesabım yasaklanmıs oluyor mu?
bu sitedeki hilelerden birini mi kullandı?arkadaslar arkadasım hileyi actı 10 saniye falan acık kaldı sonra kapattı direk hwid yememesi için şu an ne yapabilir veya hwid yermi? (kullandığı hile valorant triggerbot)
evetbu sitedeki hilelerden birini mi kullandı?
Valorant kategorisindeki şu autoshot olandan 5. raundda ban yedim nesvalodan 1. elden