Çözüldü Hvh client

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Lenzy

Uzman Üye
İletişim
Merhabalar elimde crest src var ben renderdan anlamıyorum ve insaları özeniyorum güzel renderli olanları bana yardımedebşlecek java bilen insanlar varsa yardım edebilirmi

bune kanka ya client yapma forumuna cevirdin burayı hiçbir şey öğrenme buradan yaptır ozaman

yardım edemiyorsun diye bir şey yok dostum kimse senin köpeğin değil. Milleti of ya bunu yapabilen yok yapabilen varsa yapsın vesaire söylemlerle sözde gazlamaya calısıp sonrasında kendi cıkarın ıcın kullanıyorsun

yardım edemiyorsun diye bir şey yok dostum kimse senin köpeğin değil. Milleti of ya bunu yapabilen yok yapabilen varsa yapsın vesaire söylemlerle sözde gazlamaya calısıp sonrasında kendi cıkarın ıcın kullanıyorsun
Dostum hayır bir çok kişiye addım ve yapamadı ki sağolsun biri yapdı oyle biseyimde yok kopek niyetine koymam kimseyi yardım istiyotum dostum sadece

Ki zaten ozamanda soylemiştim sana bunj

ayrıca kingnw olayları bitti sen hala neden uğraşıyorsun

bende oynuyoırdum o zamanlarda nickim Vapez_z idi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt