Hocam yardım edmiyosun bari köstek olma senin hileni seviyorum ama lütfenbune kanka ya client yapma forumuna cevirdin burayı hiçbir şey öğrenme buradan yaptır ozaman
Dostum hayır bir çok kişiye addım ve yapamadı ki sağolsun biri yapdı oyle biseyimde yok kopek niyetine koymam kimseyi yardım istiyotum dostum sadeceyardım edemiyorsun diye bir şey yok dostum kimse senin köpeğin değil. Milleti of ya bunu yapabilen yok yapabilen varsa yapsın vesaire söylemlerle sözde gazlamaya calısıp sonrasında kendi cıkarın ıcın kullanıyorsun
Ki zaten ozamanda soylemiştim sana bunjyardım edemiyorsun diye bir şey yok dostum kimse senin köpeğin değil. Milleti of ya bunu yapabilen yok yapabilen varsa yapsın vesaire söylemlerle sözde gazlamaya calısıp sonrasında kendi cıkarın ıcın kullanıyorsun
Beni tanıyosundur ozaman kıbrıslı olan benim galiba tek mutluson ismimayrıca kingnw olayları bitti sen hala neden uğraşıyorsun
bende oynuyoırdum o zamanlarda nickim Vapez_z idi
Beni tanıyosundur ozaman kıbrıslı olan benim galiba tek mutluson ismim
Suan lordnw acılıyo surival olarak zaten oyüzden istiyorum hilede herseyim hazır render kısmında eksik kalıyorum ve client sade sevmiyorumhatırlayamadım üzerinden kaç yıl geçmiş.
render derken font fln mı yoksa target hud can barı fln mıSuan lordnw acılıyo surival olarak zaten oyüzden istiyorum hilede herseyim hazır render kısmında eksik kalıyorum ve client sade sevmiyorum