🎄 HTS Roblox Exploit Christmas 2022 🎄

HTS

_1kez
Efsane Üye
Merhaba ben HTS.Yıl başı yaklaştığı için böyle bir şey yapmak istedim normalde bunu 1 ocakda paylaşacakdım fakat
sitede hem yabancıların olmasından hemde exploitin adını Christmas yapmamdan dolayı 25 ocakda yayınlıyorum umarım
hoşunuza gider tasarımı çok güzel olmadı bunun için üzgünüm.Bu seferki Exploitin içine müzik koydum müziği dinlemek
istemeyenler ses düzey karıştırıcılarından exploitin sesini kapatabilir umarım exploit hoşunuza gider :)

🎄 Nice Senelere 🎄

Hello, I'm HTS. I wanted to do something like this because the beginning of the year is approaching, normally I would share this on January 1, but
I hope I'm publishing it on January 25 because there are foreigners on the site and I made the name of the exploit Christmas.
you like it, the design was not very nice, sorry for that. I put music in the Exploit this time to listen to the music
Those who don't want it can mute the exploit from the volume mixers, I hope you like the exploit :)

🎄 Merry Christmas 🎄

Link:
VirusTotal:

bilgisizliğimden soruyorum acaba exploit ne demek veya roblox içinde exploit ne demek cevap verirseniz sevinirim @HTS

bilgisizliğimden soruyorum acaba exploit ne demek veya roblox içinde exploit ne demek cevap verirseniz sevinirim @HTS
her oyunda ki gibi hile yapmak örneğin duvar içinden geçmek uçmak gibi bazen troll scriptler ile oyunların içinden geçilebiliyor nüükler falan atıyorlar yada oyunlarında koruma olmayanlarda leakleme durumu oluyor oyunu kopyalıyorsun ve bunu ister para karşılığı ister oyun içi para karşılığı istersen de kendi oyununu kurup oradan para kazanabilirsin

Exploiti açmaya çalıştığımda önüme hiç bir program açılmadı yardımcı olabilirseniz sevinirim

Merhaba ben HTS.Yıl başı yaklaştığı için böyle bir şey yapmak istedim normalde bunu 1 ocakda paylaşacakdım fakat
sitede hem yabancıların olmasından hemde exploitin adını Christmas yapmamdan dolayı 25 ocakda yayınlıyorum umarım
hoşunuza gider tasarımı çok güzel olmadı bunun için üzgünüm.Bu seferki Exploitin içine müzik koydum müziği dinlemek
istemeyenler ses düzey karıştırıcılarından exploitin sesini kapatabilir umarım exploit hoşunuza gider :)

🎄 Nice Senelere 🎄

Hello, I'm HTS. I wanted to do something like this because the beginning of the year is approaching, normally I would share this on January 1, but
I hope I'm publishing it on January 25 because there are foreigners on the site and I made the name of the exploit Christmas.
you like it, the design was not very nice, sorry for that. I put music in the Exploit this time to listen to the music
Those who don't want it can mute the exploit from the volume mixers, I hope you like the exploit :)

🎄 Merry Christmas 🎄

Link:
VirusTotal:

wearedevsapi sorun çıkaran bir api. easyexploitapi veya başka varsa onu kullanabilirsin. bu arada bunun iyileri zaten internette vardı sadece youtube videolarından pasteleyip bişey yapmaya çalışmışsın. bypass sistemi bile yok. boşuna kendini yormasaydın keşke. bu robloxun size faydası olmaz artık salın şu oyunu.

Hocam merhaba benim pc'de genel olarak bütün exploit'ler de inject sorunu yaşıyorum başka bir injector ile dll i inject edip sonra eploit'den execute ediyorum ancak senin exploit'de ne yapmam lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt