adam yonetici izni istiyor degistiremiyorum diyor anlatmak istediği yonetici iznim yok ise bunu nasıl yapıcakAşşağıdaki linkten adımları izleyip sağ tıka Yöneticiliği al diyip ;
Host dosyanızın bulunduğu klasöre uygularsanız değişebilirsiniz.
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedir
Dostum attığım linkte zaten sağ tıka sahipliği al diye birşey ekliyor bastığın zaman geçerli kullanıcıya bütün izinler veriliyor onun sayesinde host dosyasını istediği gibi düzenleyebiliyoradam yonetici izni istiyor degistiremiyorum diyor anlatmak istediği yonetici iznim yok ise bunu nasıl yapıcak
%100 ÇÖZÜM BUDUR .Çözüm:
IOBIT Unlocker İndirip Host Dosyasına Sağ TIkla ıobıt unlockler ile aç de sonra kilidi aç kilidi aç ve sil de bu kadar
aga indirdim drivers açtım ama etc dosyası gözükmüyoÇözüm:
IOBIT Unlocker İndirip Host Dosyasına Sağ TIkla ıobıt unlockler ile aç de sonra kilidi aç kilidi aç ve sil de bu kadar
Dostum alttaki linkten regedit dosyasını indir ve çalıştıraga indirdim drivers açtım ama etc dosyası gözükmüyo
sahipliği aldım ama yine değişmiyo düzenliyorum değişmiyoDostum alttaki linkten regedit dosyasını indir ve çalıştır
Linkleri görebilmek için kayıt olmanız gerekmektedirrar pass : sordum
Ardından host dosyasının dosya konumuna git klasöre sağ tıkla ve Sahipliği al de
Ardından host dosyasını temiz bir host dosyası ile değiştir veya düzenle.