Homo Cheats Temp Spoofer Crâck Me

HYDRO

Uzman Üye
İndirme Bağlantısı ;

VirusTotal (VT) ;

isimli siteden ReSeller aracılığıyla sınırsız 50 Dolar'a satın almıştım ancak bu kişi sonradan sc4mmer olarak çıktı Homo da lisansımı iptal etmiş bu yüzden loader'larını buraya paylaşıyorum kıran çıkamaz ise bizzat GamerDoc'a ellerimle ileteceğim.

image.png

Son düzenleme:
İndirme Bağlantısı ;

VirusTotal (VT) ;

isimli siteden ReSeller aracılığıyla sınırsız 50 Dolar'a satın almıştım ancak bu kişi sonradan sc4mmer olarak çıktı Homo da lisansımı iptal etmiş bu yüzden loader'larını buraya paylaşıyorum kıran çıkamaz ise bizzat GamerDoc'a ellerimle ileteceğim.

image.png
Site patlamış.

Evet konuda belirttiğim gibi d0landırıcı çıktı ilk başlarda key'i kullanabiliyordum ancak sınırsız diye ya süreli sattı yada key'i iptal ettiler parayı vermediği için vb. yani olayı tam bilmiyorum ancak key iptal edilmiş ve ticket da terslediler bende paylaşma gereği duydum kırabilen foruma konu olarak açabilir herkes yararlansın.

Evet konuda belirttiğim gibi d0landırıcı çıktı ilk başlarda key'i kullanabiliyordum ancak sınırsız diye ya süreli sattı yada key'i iptal ettiler parayı vermediği için vb. yani olayı tam bilmiyorum ancak key iptal edilmiş ve ticket da terslediler bende paylaşma gereği duydum kırabilen foruma konu olarak açabilir herkes yararlansın.
Geçmiş olsun dostum. Kendine çok dikkat et, iyi forumlar.

virustotal sonucu pek temiz gözükmüyor VMP olsa bile içerisindeki RAT olduğu bariz
indirenler sanal sunucuda açsın

virustotal sonucu pek temiz gözükmüyor VMP olsa bile içerisindeki RAT olduğu bariz
indirenler sanal sunucuda açsın
Dostum bi spoofer dan ne beklersinki en kaliteli spooferlardada aynı durum var. Mesaj kasmaya çalıştın bariz belli

Diyorum ya işte bi spoofer'da bunlar gözüküyor adam spoofer paste lıyor içine koyuyor keylogger'ı geçiyor anlıcan. Kendi bakışından düşünmen gerek. Mesala spoofer'ı pasted olarak yaptın Satıcaksın içine bide keylogger koymazmısın.

Burda olay satıcının vicdanına kalıyor
Spoofer bana ait değil sonuçta sanal makinede açar zaten akıllı bir insan işi bilen

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt