Hocanın sınavda az puan vermesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dogan341

Gold Üye
Arkadaşlar merhaba. Bizim hocamız sınavları okurken sevmediği öğrenciye az puan sevdiğine çok puan veriyor. Sınava bakılmaksızın. Bu konuda bir şey yapabilir miyim (Üniversitedeyim ) Derste kendisi söyledi bu arada ve derslerimiz kaydediliyor.

Arkadaşlar merhaba. Bizim hocamız sınavları okurken sevmediği öğrenciye az puan sevdiğine çok puan veriyor. Sınava bakılmaksızın. Bu konuda bir şey yapabilir miyim (Üniversitedeyim ) Derste kendisi söyledi bu arada ve derslerimiz kaydediliyor.
Bu linkten bilgi edinebilirsin.Bende şikayet edilebiliyor diye biliyorum.Ayrıca kayıt edilmesi büyük kanıt eger haksızlık yaptıgını dsünüyorsan bu konuyu daha ciddiye almalısın

Dostum eğer ki kaydı gerçekten varsa ve şikayet edersen her türlü kurumdan atılır. Eğer ki kaydı %100 şekilde yoksa hiç bulaşma benim gibi dersi bir daha geçemezsin

bimer cimer her nereye şikayet ediliyorsa . eğer hocanın hata yaptığından eminsen hemen şikayet etmeni şiddetle öneririm. buna benzer bir durum bana yapılmıştı orta okuldayken

bimer cimer her nereye şikayet ediliyorsa . eğer hocanın hata yaptığından eminsen hemen şikayet etmeni şiddetle öneririm. buna benzer bir durum bana yapılmıştı orta okuldayken
Aslında durum şöyle güya hoca bize kötü diyor sınavlarda online kopya ile yaptığımızı düşünüp düşük puan veriyormuş

-
Durum şöyle aslında. Sınavlar uzaktan yapılıyor ya ingilizce hazırlık okuyorum bu arada. Hoca sınavı okurken bu öğrenci bunu yapamaz bu kesin kopya çekmiştir diye düşünüp puan kırıyor. Böyle bir şey ne kadar mantıklı. Böyle bir şeye hakkı var mı sonuçta senin elinde kopya çektiğime dair kanıtın yok. Ama diğer arkadaşın dediği gibi atılmazsa bide başıma bela olur diye çekiniyorum.

Hocanın çevresi varsa hiçbir şey yapamazsın maalesef .2 sene , bile bile bıraktı sonra başka hoca dersime girdi anca öyle geçebillmiştim dersten

Hocanın çevresi varsa hiçbir şey yapamazsın maalesef .2 sene , bile bile bıraktı sonra başka hoca dersime girdi anca öyle geçebillmiştim dersten
Gerçekten aşırı saçma haksızlığa karşı bile gelemiyoruz. Sesimizi çıkarırsak her şey daha kötü oluyor maalesef bende sesimi çıkarmayacağım teşekkürler.

Gerçekten aşırı saçma haksızlığa karşı bile gelemiyoruz. Sesimizi çıkarırsak her şey daha kötü oluyor maalesef bende sesimi çıkarmayacağım teşekkürler.
şimdi sınavdan sebepsiz yere puan kırdığını kanıtlarsan illa bir ceza alması gerekir eline bir sağlam kanıt alıp denemelisin . sana yapıyosa başkasınada yapıyordur.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt