Çözüldü HL1 Hiç Hile Bulunmuyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Kara53

Diamond Üye
İletişim
HL1 oynuyorum fakat internette hiç wallhack veya aimbot tarzında hile bulamadım elinde olan rica etsem paylaşabilir mi ?

Eskiden çalışıyordu 4-5 ay önce iddaalı vsde kullanmıştım bi bak istersen. F tuşları ile veya insert tuşu ile menü geliydu tam hatırlamıyorum bir sunucudayken inject edersen aktif olur hala çalışıyorsa

İndirme link :
Vt :
Ha birde oyun ayarlarında bir ayar var onu OpenGL Yapman lazım
Buarada dosyayı ne yapacağını söylememişim half-lifenin dosya konumuna atıcaksın

Son düzenleme:
Eskiden çalışıyordu 4-5 ay önce iddaalı vsde kullanmıştım bi bak istersen. F tuşları ile veya insert tuşu ile menü geliydu tam hatırlamıyorum bir sunucudayken inject edersen aktif olur hala çalışıyorsa

İndirme link :
Vt :
Buarada dosyayı ne yapacağını söylememişim half-lifenin dosya konumuna atıcaksın
çalışmadı üzgünüm non-steam ve steam versiyonlarında denedim ama yok

İndirme link :
Vt :
Çalışıyorsa iyi olur saol kardeşim

elinde çalışan hile olan bi baba yiğit yokmu be girip eski günleri yad edelim sebep olsun HADİ LAAA

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt