Çözüldü hileyi açmak için gereken uygulamarı indirdim ama genede açılmıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

EWEQWEQW

Normal Üye
ben hile için netframework vs. gereken uygulamaları indirdim ama hileyi açarken bana "bu dosya, bu eylemi gerçekleştimek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. lütfen bir program yükleyin veya eğer varsa, varsayılan programlar denetim masasında bu programla ilişkilendirin" diyo ama nasıl ilişkilendiriceğimi bilmiyorum yapamadım yardımcı olurmusunuz

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Hangi hile nerde alıyorsun detay verir misin?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ben League of Legends FoyBot | LevelBot & Auto Play de açmaya çalıştım ama bi tane daha vardı ondada açılmamıştı benimle alakalı

direk hileyi çalıştır dediğimde alıyorum hatayı
C:\ ye gir cg loader fln yazıcak o klasörü sil bi daha loaderıa gir öyle dene defenderı kapatmayı unutma ve foybot şu anda sıkıntıları var.

bende de virüs hatası verip programı acmıyor gereklı programları yukleyım virüs programını kapatıyorum defenderi kapatıyorum yine aynı hatayı alıyorum var mı çözümü

ben hile için netframework vs. gereken uygulamaları indirdim ama hileyi açarken bana "bu dosya, bu eylemi gerçekleştimek için ilişkilendirilmiş bir programa sahip değil. lütfen bir program yükleyin veya eğer varsa, varsayılan programlar denetim masasında bu programla ilişkilendirin" diyo ama nasıl ilişkilendiriceğimi bilmiyorum yapamadım yardımcı olurmusunuz
CG loadere Sağtıkla orda özellikler var ona tıkla sonra uyumluluk kısmına gel Bu programı yönetici olarak çalıştırı aç bide Bu programın Çalıştırıcağı uyumluluk modunu aç ordan windows 8'i seç öyle bi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt