Hileli rust

maybeitsjuve

Çabuk küserim ona göre
Gold Üye
İletişim
Merhaba valorant dan aşırı derecede sıkıldım hile spoof olayları sıktı iyice içiniz de hileli rust oynayan var mı ? öğrenmesi çok zor mu hile ile keyif veriyor mu ? Ve anticheat sistemi valoranta göre nasıl örnek veriyorum 1 haftalık bir hile satın aldığımda 1 steam hesabıyla oynayabilir miyim ?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Bence hileli rust o kdrda sarmıyor beni mesela hileli apex Legends ile rainbow six siege çok sarıyor özellikle Apex istersen biraz ytde hileli apex fln gibisinden araştır anlarsın

Merhaba valorant dan aşırı derecede sıkıldım hile spoof olayları sıktı iyice içiniz de hileli rust oynayan var mı ? öğrenmesi çok zor mu hile ile keyif veriyor mu ? Ve anticheat sistemi valoranta göre nasıl örnek veriyorum 1 haftalık bir hile satın aldığımda 1 steam hesabıyla oynayabilir miyim ?
SemiRage Troll izle düşün taşın bi

rustda arbit diye bir hile aldım sadece esp kullanıyorum yani o kadar farm yapıp düşmek istemediğimden düşüp düşüp durunca oyun bayıyor çıkasın geliyor ama esp olunca rahat oynuyorsun adamın silaha bakıyorsun ona göre oynuyorsun fln veya eritmede birisi varmı ona bakıyorsun yani iyi ses kasabiliyorsan ve iyi aimin varsa almana gerek yok

Rust direkt olarak bir fps oyunu değil, akıl oyunları dolu bir oyun ve öğrenmesi zor.
Youtube dan bir kaç video izle özellikle fresh wipe diye arat zorluğunu anlarsın

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt