Herkes istiyor, yazamazsın, boşver.Merhabalar. Başlıktaki gibi hile yazmaya başlamak istiyorum. Python bilgim bayağı var, c++az çok biliyorum. nereden öğrenebileceğim hakkında önerileriniz var mı
çet globalMerhabalar. Başlıktaki gibi hile yazmaya başlamak istiyorum. Python bilgim bayağı var, c++az çok biliyorum. nereden öğrenebileceğim hakkında önerileriniz var mı
Dostum bence yol yakınken geri dön bu uzun ve emek isteyen bi iş , bol bol deneme yanılma ve api öğrenmekle geçen zamanını boşa harcama sonra yarıda bırakırsın üzülürsünMerhabalar. Başlıktaki gibi hile yazmaya başlamak istiyorum. Python bilgim bayağı var, c++az çok biliyorum. nereden öğrenebileceğim hakkında önerileriniz var mı
dürüst en azındanHerkes istiyor, yazamazsın, boşver.
python biliyorsan bu adamı izlemeni öneririm. linkMerhabalar. Başlıktaki gibi hile yazmaya başlamak istiyorum. Python bilgim bayağı var, c++az çok biliyorum. nereden öğrenebileceğim hakkında önerileriniz var mı
dogru soyluyorlar boyle anlatilcak birsey degilolum çocuğun hevesini niye kırıyonuz adam akıllı soru sormuş böbürleneceğinize bilen birisi yol göstersin işte
https://cheatglobal.com/kategori/valorant-hile-hack/ gir indir derle satMerhabalar. Başlıktaki gibi hile yazmaya başlamak istiyorum. Python bilgim bayağı var, c++az çok biliyorum. nereden öğrenebileceğim hakkında önerileriniz var mı