Hile programları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

emir4203

Gold Üye
Arkadaşlar merhaba bildiğiniz başka hile siteleri var mı bu site güncelleme olduğu zamanlar başka siteden hile oynasak diye düşündüm ama başka var mı bilmiyorum bildiğiniz site vs hile programları var mı ?

Başka bir sitenin/forumun adını vermen senin ban yemen ile sonuçlanabilir.

Ben adını vermedim kardeşim iyi oku size soruyorum zaten var mı diye bilmıyorum ban sebebi olması mantıksız çünkü 3 gündür beklıyoruz güncelleme 1-2 hafta sürecekse ona göre yolumuzu bulalım diye dedim
Ne farkeder Ha adını vermişsin, Ha vermeye teşkil etmişsin ikisde aynı yola çıkıyor. ?

Ben adını vermedim kardeşim iyi oku size soruyorum zaten var mı diye bilmıyorum ban sebebi olması mantıksız çünkü 3 gündür beklıyoruz güncelleme 1-2 hafta sürecekse ona göre yolumuzu bulalım diye dedim
Dostum sen bu forumda sırf hileler için duruyorsan zaten çoktan kaybetmişsin fikrin çok saçma, iyi forumlar :)

Ne farkeder Ha adını vermişsin, Ha vermeye teşkil etmişsin ikisde aynı yola çıkıyor. ?
O zaman teşkil etmişsin de
Deme yani formun adını vermen ban sebebidir diye
Ben sadece sordum isim vermedim
Teşkil etmekle söylemenin arasında binlerce fark var
Dostum sen bu forumda sırf hileler için duruyorsan zaten çoktan kaybetmişsin fikrin çok saçma, iyi forumlar :)
Peki siz ne için bu sitedesiniz :) hepsiniz hile ve sohbet içindir demeyin hiç ben hile için burda değilim DİE herkes hile için bu sitede
Eyw saol :)
Adam burda odamda przervatif buldum falan dıyo konu acıyor o adam ban yemıyorsa benim yemem cidden saçma çünkü sohbet yeri burası ben bu siteyi terk edeceğim diye bişi demedim sadece bu site güncelleme olduğu zamanlar başka bi bildiğiniz hile var mı diye sordum kötü bişi demedim emin olun dostlar yanlış anlamayın

Son düzenleme:
O zaman teşkil etmişsin de
Deme yani formun adını vermen ban sebebidir diye
Ben sadece sordum isim vermedim
Teşkil etmekle söylemenin arasında binlerce fark var

Peki siz ne için bu sitedesiniz :) hepsiniz hile ve sohbet içindir demeyin hiç ben hile için burda değilim DİE herkes hile için bu sitede
Eyw saol :)
Önyargılı yaklaşımın için teşekkür ederim burası forum burada sadece hile paylaşılmıyor bir hile sitesi değil fark ettiysen ayrıca şuna da değineyim ben burada paylaşılan hilelerden ya 1 ya 2 tanesini kullanmışımdır. Yaşın büyük ihtimalle aşırı küçük yaşına veriyorum bu sözlerini. İyi forumlar.

Arkadaşlar merhaba bildiğiniz başka hile siteleri var mı bu site güncelleme olduğu zamanlar başka siteden hile oynasak diye düşündüm ama başka var mı bilmiyorum bildiğiniz site vs hile programları var mı ?
Başka site isimleri paylaşmak yasak olduğundan cevap ta alamazsınız. Biz senin gibi sadece Wolftü hilesi için burada değiliz sosyalleşmek yardımcı olmak ve en önemlisi adam olmak için buradayız

Önyargılı yaklaşımın için teşekkür ederim burası forum burada sadece hile paylaşılmıyor bir hile sitesi değil fark ettiysen ayrıca şuna da değineyim ben burada paylaşılan hilelerden ya 1 ya 2 tanesini kullanmışımdır. Yaşın büyük ihtimalle aşırı küçük yaşına veriyorum bu sözlerini. İyi forumlar.
Sonuçta kullanmışsın kardeşim benim
Hile sitesi nasıl değil tarayıcım kontrol ediliyor güvenlik kontrolleri yapılıyor sohbet yerinde ilk defa görüyorum böyle şeyler Madem hile sitesi değilmıs öyle olsun bakalım
Kardeşim ümv 4 okuyorum afyonda
Konyalıyım yaşım 24
Yakınsan buyur gel yaşıma da bakmış olursun özelden de irtibat verip konusabılırız
Sabırlı olmalısın adminlerinde bir hayatı var forum dışında
Doğru vallaha sabır yok yA og ler yüzünden sabır kalmadı İnan :)
Başka site isimleri paylaşmak yasak olduğundan cevap ta alamazsınız. Biz senin gibi sadece Wolftü hilesi için burada değiliz sosyalleşmek yardımcı olmak ve en önemlisi adam olmak için buradayız
Anladım kardeşim teşekkürler
Bazıları link atıyor hile satıyor onlar serbest o zaman ;)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt