Hile piyasasına giriş.

ahmetkaya1

Bronz Üye
Selamlar, geçen ay Lua Dilini yalayıp yutmuştum, şimdi ise c# çalışıyorum, ardından ise cpp yi öğrenme gibi bir amacım var. Sizden yardım istiyorum, bana bir yol gösterirseniz çok iyi olur. piyasada yeniyim, ama elimden geldikçe iyi öğrenmek istiyorum. piyasaya güzel, paste olmayan hileler çıkarmak istiyorum. iyi akşamlar :)

Selamlar, geçen ay Lua Dilini yalayıp yutmuştum, şimdi ise c# çalışıyorum, ardından ise cpp yi öğrenme gibi bir amacım var. Sizden yardım istiyorum, bana bir yol gösterirseniz çok iyi olur. piyasada yeniyim, ama elimden geldikçe iyi öğrenmek istiyorum. piyasaya güzel, paste olmayan hileler çıkarmak istiyorum. iyi akşamlar :)
Neler yapmak istiyorsun
mesala ornek verirmisin

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
valorantta esp gibi şeyler yapmak isterim, ama hemen yapabileceğim şeyler değil bunlar, o yüzden başlangıç olarak yapabileceğim esp vs. varsa yapmak isterdim.
ilk önce assasult cube oyununda hile yapmanı öneririm. valorant ile başlamak doğru olmaz. eğer çok hızlı başlamak istiyorsan cs2 ile başla. youtubeye bak.

ilk olarak cheat engine ile offline oyunlarda hile yapmanı öneririm başlangıç olarak , daha sonra anti cheati olmayan online oyunlarda hile yapmaya başla önerim pixel gun 3d steam versiyon anticheati yok ve yaklaşık yarım saatte hile yazarsın

C# öğrendikten sonra yt den swedz C# kanalından offset bulma videolarına bakabilirsin sonra da udemy den malware analiz-ağ trafiği analizi-assambly/ makine dili vs. konuları öğrenmen lazım

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt