Hile kullanarak para kazanılır mı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vord01

Bronz Üye
Evet arkadaşlar hile kullanılarak para kazanılır mı bunu çok merak ediyorum sizin görüşleriniz nelerdir

Bazı Siteler var bununla alakalı ve kazanabilirsin

galiba kazanamassın aslında kazanabilirsinde ama hiç brelli etmemen gerek iyor buda imkansıza yakın

Bence valarontta gloot diye uygulama var hile açıp ordan para kazanabilirsin

dostum, tabiki kazanabilirsin. ama şöyle bi sorun var. free hilelerle yapamazsın. eninde sonunda ban atıyorlar. kullanıcısı çok diye. parayla alınan hileler var max slotları 40. ilk alanlar kapıyor. aylık 40 dolar felan oluyor. onlar ban yedirtmiyor. saygılar

CSGO da ben hesap kasıp satıyorum açıkçası hem kasarkan arkadaşlarımla eğleniyorum hem de para alıyorum düşük bir fiyata satıyorum. Aynısı LOL de de geçerli. Ama hesapların ban yememesi lazım tabiki.

hile ile hesaplar kasıp satabilirsin ama sattığın hesap ban yerse alan taraf sorun çıkartır

bi oyunda hile ile yukselip o hesabı satabilirsin örneğin. yapabilecek çok şey var hile satmak gibi

Hayır benim için hayır, bu çok risk bunu yapmak için hesap vermek isteyen insanlar için herhangi bir oyunda rütbe tırmanmaya hile kullanabilirsiniz ve size ödeyecek

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt