noobspro Normal Üye Katılım 11 Şub 2020 Mesajlar 16 Beğeniler 0 5 May 2021 #1 kodlarla ilgili hiçbir bilgim yok ilk önce hangi programla başlamalıyım ne kodlamalıyım kodlama dersi verecek yokmu sıfırdan
kodlarla ilgili hiçbir bilgim yok ilk önce hangi programla başlamalıyım ne kodlamalıyım kodlama dersi verecek yokmu sıfırdan
KekokomandO Uzman Üye Katılım 21 Şub 2021 Mesajlar 742 Beğeniler 103 Yaş 26 5 May 2021 #2 BeyazBrush' Alıntı: kodlarla ilgili hiçbir bilgim yok ilk önce hangi programla başlamalıyım ne kodlamalıyım kodlama dersi verecek yokmu sıfırdan Genişletmek için tıkla ... sıfırdan hile kodlamak hemde sıfırdan başlayarak zor hocam source kodunu kendinize göre çekimlersiniz o da visual studio bilgisi istiyor
BeyazBrush' Alıntı: kodlarla ilgili hiçbir bilgim yok ilk önce hangi programla başlamalıyım ne kodlamalıyım kodlama dersi verecek yokmu sıfırdan Genişletmek için tıkla ... sıfırdan hile kodlamak hemde sıfırdan başlayarak zor hocam source kodunu kendinize göre çekimlersiniz o da visual studio bilgisi istiyor
oYasumi Diamond Üye Katılım 5 May 2021 Mesajlar 358 Beğeniler 47 5 May 2021 #3 Dostum bende kodlamak istiyorum ama herhalde imkansız gibi benim için