Çözüldü Hile kodlamasını nasıl öğrenebilirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

dencem

Bronz Üye
0 bilgiyle öğrenmeye çalışırsam kaç ay veya hafta sonra kendi mesela valorant esp hilemi kodlamış olurum sizce bu işi öğrenmem vakit alır ve nerelerden destek alarak öğrenebilirim.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
ozel egıtım al developer bırınden yada arastır kımse soylemez

Gidip eğitim alman gerekiyor ama kolay kolay kimsenin vereceğini sanmıyorum

0 bilgiyle öğrenmeye çalışırsam kaç ay veya hafta sonra kendi mesela valorant esp hilemi kodlamış olurum sizce bu işi öğrenmem vakit alır ve nerelerden destek alarak öğrenebilirim.
once git c++ ve pythonun temelini öğren. yavaş yavaş zaten onu öğrenmeye başladığında mantığını kavradığında yani öğrenmiş olursun nasıl hile kodlayacağını. dillerini öğrenmen gerekiyo once

ve internetten ücretsiz bir şekilde öğrenebilirsin o dilleri

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Yt'de 0'dan hile kodlamayı öğreten kanallar var.

araştırdım hiçbir şey yok nerdeyse developerda güvenilir kimse yok ki veya yapan kişide eğitimini ucuz bir fiyatdan verceğini sanmıyorum.
o kadar cok derin kaynak varki , hevesini kırmak istemiyorum ama araştırdım ve hiçbirşey bulamadım gibi bir cümle kuruyorsan inanki senden hiç birşey olmaz boşa uğraşıp zamanını harcama, önce birşeyler okurken sana taciz ediyorlarmış hissiyatını kaybetmenin yolunu keşfet.
sonra biraz inglizce öğren
udemy'den git ucuz yollu bir dil kursu al
birkaç ay dilde ustalaş sonra bunun gibi kaynaklardan r.e ve game hacking temellerini öğren

tabi hacking temelleri hiçbir işe yarmayacak sertifikalar ve imzalar, güvenlik metotları tonla öğreneceğin şey var
2004 yılında başlasaydın c.e açıp hile yapabilirdin. bu çağ'da hem güvenlik antileri hemde hileye karşı koruma metotları oldukca kasıntı seviyede.

ayrıca internette birşeyleri bulamıyorsan dünyanın en iyi öğretmeni bile gelip sana hiçbir bok öğretemez.

o kadar cok derin kaynak varki , hevesini kırmak istemiyorum ama araştırdım ve hiçbirşey bulamadım gibi bir cümle kuruyorsan inanki senden hiç birşey olmaz boşa uğraşıp zamanını harcama, önce birşeyler okurken sana taciz ediyorlarmış hissiyatını kaybetmenin yolunu keşfet.
sonra biraz inglizce öğren
udemy'den git ucuz yollu bir dil kursu al
birkaç ay dilde ustalaş sonra bunun gibi kaynaklardan r.e ve game hacking temellerini öğren

tabi hacking temelleri hiçbir işe yarmayacak sertifikalar ve imzalar, güvenlik metotları tonla öğreneceğin şey var
2004 yılında başlasaydın c.e açıp hile yapabilirdin. bu çağ'da hem güvenlik antileri hemde hileye karşı koruma metotları oldukca kasıntı seviyede.

ayrıca internette birşeyleri bulamıyorsan dünyanın en iyi öğretmeni bile gelip sana hiçbir bok öğretemez.
Senden bişey olmaz değil bence üşendiği için böyle söylüyor.
Bende triggerbot kodlayacaktım üşendim yoksa birsürü kaynak gösteriyor nasıl yapılacağını.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt