Çözüldü hile hata veriyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

ewigherr

bombo
Uzman Üye
İletişim
merhaba arkadaşlar dbd hilesini kullanmaya çalışırken bu ssteki hatayı verdim hatadaki dll i indirip masaüstüme attım ayrıca aio runtimes kurdum bilgisayarımı yeniden başlattım ve tekrar denedim ama yine hata verdi "open your game" kısmına kadar geliyor epic gamesden oyunu açıyorum ve hatayı veriyor yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim

merhaba arkadaşlar dbd hilesini kullanmaya çalışırken bu ssteki hatayı verdim hatadaki dll i indirip masaüstüme attım ayrıca aio runtimes kurdum bilgisayarımı yeniden başlattım ve tekrar denedim ama yine hata verdi "open your game" kısmına kadar geliyor epic gamesden oyunu açıyorum ve hatayı veriyor yardımcı olabilecek varsa şimdiden teşekkür ederim
kanka h ileyı sıl yonetıcı olarak kur veya dosyaayı ayıkla de olmasada pc kapat yenıle

sorunların tümüne çözüm getirecek bir hareket çekebilir misiniz? Admin bu konuyu geniş bir setup dosyasıyla çözemez misiniz?

virüs proğramlarını ve defender uygulamasını kapat eğer olmassa en son yapılan windows update güncellemesini sil hata vermez umarım

arkadaşlar denediğiniz herşeyi yaptım yeniden başlattım sildim yükledim yönetici açtım hiçbiri olmadı farklı bi çözümü olan varsa yazabilirse sevinirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt