ufuksrcm Bronz Üye Katılım 12 Şub 2020 Mesajlar 40 Beğeniler 6 Yaş 26 26 Mar 2020 #1 1 saat falan önce indirdim güncel denildi uyarı verdi telefonumun internetini kullanıyorum şu an güncel mi güncel değilse boş yere indirmeyeyim
1 saat falan önce indirdim güncel denildi uyarı verdi telefonumun internetini kullanıyorum şu an güncel mi güncel değilse boş yere indirmeyeyim
threaxtion Buyurun Benim. Uzman Üye Katılım 9 Mar 2020 Mesajlar 789 Beğeniler 177 Yaş 25 26 Mar 2020 #2 ufuksrcm' Alıntı: 1 saat falan önce indirdim güncel denildi uyarı verdi telefonumun internetini kullanıyorum şu an güncel mi güncel değilse boş yere indirmeyeyim Genişletmek için tıkla ... Tekrardan Gücelleme Geldi Oyuna Hile Şu an Fixlidir. Düzeltildiğinde gerekli bilgilendirme sağlanacaktır. Oyla0 Downvote
ufuksrcm' Alıntı: 1 saat falan önce indirdim güncel denildi uyarı verdi telefonumun internetini kullanıyorum şu an güncel mi güncel değilse boş yere indirmeyeyim Genişletmek için tıkla ... Tekrardan Gücelleme Geldi Oyuna Hile Şu an Fixlidir. Düzeltildiğinde gerekli bilgilendirme sağlanacaktır.
threaxtion Buyurun Benim. Uzman Üye Katılım 9 Mar 2020 Mesajlar 789 Beğeniler 177 Yaş 25 26 Mar 2020 #3 Gerekli Cevap Verildiğinden Konu Kilit Oyla0 Downvote