Hile açmadan LoLden 3. parti banı yedim?

prevsdsgn

Gold Üye
Hile açmamama rağmen leage of legends ta ban yedim sc kullanan bir arkadaşımla sadece bir el girdim ve hesabım 3. partiden ban yedi nasıl olabilir arkadaşım hesabıma girmediğini söylüyor
arkadaşım mı yalancı yoksa ben mi riotun ban sistemini mi karıştırıyorum?? zamanında sc ile hesap kasan biri olarak kafam çok karıştı

Hile açmamama rağmen leage of legends ta ban yedim sc kullanan bir arkadaşımla sadece bir el girdim ve hesabım 3. partiden ban yedi nasıl olabilir arkadaşım hesabıma girmediğini söylüyor
arkadaşım mı yalancı yoksa ben mi riotun ban sistemini mi karıştırıyorum?? zamanında sc ile hesap kasan biri olarak kafam çok karıştı
Bir çok sebepten kaynaklı olabilir mesela başka oyuna hile yapmışsınızdır ancak açık kaldığı için tetiklenip banlamış olabilir benim başıma da böyle bir olay geldi arkada m2 ye hile yaparken dll inject için extrem injector açık kalmıştı ve maç bitiminde ban yemiştim hayatımda Riot oyunlarına 1 kez bile hile yapmayan birisiydim. Böyle durumlar karşısında kalmış olabilirsin veya dediklerin üzerine eğer arkadaşına hesabını verdiysen belki o dt sc açmıştır bilemem o da senin arkadaşının dürüstlüğü ile kaynaklı iyice bir düşün derim riot boş yere ban atmaz

Ticket aç öğren

Bir çok sebepten kaynaklı olabilir mesela başka oyuna hile yapmışsınızdır ancak açık kaldığı için tetiklenip banlamış olabilir benim başıma da böyle bir olay geldi arkada m2 ye hile yaparken dll inject için extrem injector açık kalmıştı ve maç bitiminde ban yemiştim hayatımda Riot oyunlarına 1 kez bile hile yapmayan birisiydim. Böyle durumlar karşısında kalmış olabilirsin veya dediklerin üzerine eğer arkadaşına hesabını verdiysen belki o dt sc açmıştır bilemem o da senin arkadaşının dürüstlüğü ile kaynaklı iyice bir düşün derim riot boş yere ban atmaz
yok deneyimli biriyim hile sunucularında adminlik yapmtım bilgim var yani tertemiz pc sıfır yani ihtimal dahilinde değil bir maçtan ban attığını bilmiyordum
banla alakalı ticket atınca rito sağolsun direk ticket açma hakkını aldığı için uğraşmadım bile direk fikir alayım dedim

yok deneyimli biriyim hile sunucularında adminlik yapmışlığım var bilgim var yani tertemiz pc sıfır yani öyle diyim sana ihtimal dahilinde değil ama bir maçtan ban attığını bilmiyordum banla alakalı ticket atınca rito sağolsun direk ticket açma hakkını aldığı için uğraşmadım bile direk fikir alayım dedim
Eğer hile açan biriyle 1 maç attım ve ban yedim diye düşünüyorsan bence bu biraz saçma durum çünkü karşıdakinin hile olduğunu ve gerçek arkadaşın olduğunu riot bilemez o yüzden sırf böyle bir durum için sınırsız bir ban söz konusu olacağını sanmıyorum hiçbir oyunda denk gelmedim

arkadaşın hesabına girmis dost

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt