Hesap Satış Mağazalarının Kullandığı Kapak Fotoğrafı

Jyn

Diamond Üye
İletişim
valorant_1-120_skn.png

daha acemiyim arkadaşlar valorant için h4le thumbnail de yapıyorum fakat onlar da başka firmaların ismi geçtiği için buraya atamıyorum discorddan örneklerini atabilirim yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Discord : jyn3092

valorant_1-120_skn.png

daha acemiyim arkadaşlar valorant için h4le thumbnail de yapıyorum fakat onlar da başka firmaların ismi geçtiği için buraya atamıyorum discorddan örneklerini atabilirim yorumlarınızı bekliyorum iyi forumlar.
Discord : jyn3092
daha iyilerini yapman için yardımcı olabilirim fakat eğer çok yeniysen gayet başarılı

daha iyilerini yapman için yardımcı olabilirim fakat eğer çok yeniysen gayet başarılı
yorumunuz için teşekkür ederim öncelikle
daha yeni gibi birşeyim çoğunlukla h4le için thumbnail yapıyordum birde bunu deniyim dedim.

iyi forumlar

vasat bir çalışma olmuş harita arka planını karartabilirsin ve phoenix çerçevesi çok büyük kalmış , yazı fontu ve renklendirmede kendini geliştirmen gerekiyor.

vasat bir çalışma olmuş harita arka planını karartabilirsin ve phoenix çerçevesi çok büyük kalmış , yazı fontu ve renklendirmede kendini geliştirmen gerekiyor.
öncelikle yorumunuz için teşekkür ederim ben size discord üzerinden örnek 1 tane daha atsam siz yorumlasanız olurmu efendim ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt