Herhangi bir hileniz için yayıncı/içerik üreticisi olurum

wuxe010

Bronz Üye
Merhabalar, herhangi bir oyun için (öncelik valorant ve Rainbow Six Siege) yayıncı ve içerik üreticisi olabilirim. Günlük birkaç saat yayın ve isteğinize göre günlük bir tane youtube videosu veya tiktok videosu atabilirim. İletişim adreslerinizi aşağıya bırakabilirsiniz.

bende olabilirim pc fazla iyi değil ama mta roblox Wolftü zulu valorant vs. oyunlar için yapabilirim
iletişim adresi discord: execal

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discord.gg/undetected discord adresine gelerek bizlerle iletişime geçerseniz bi konuşalım

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
discord.gg/luxcheat beklerim

Hocam onaysız bot ile kayıt olma olduğu için giriş yapamıyorum.
sadece hesap doğrulamaya yarıyor rol veriyor size ilerde olduki sunucu patladı birşey oldu yeni sunucumuza sizi davet edip mağdur etmemiş oluyorum ondan dolayı yapılmış bir bot

bu iş harika aslında yapılabilir bende yapma taraftarıyım şuanda uygun bir yer arıyorum varmıdır ?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt