Hatred Woofer Crâcked ( biz bunu satmıyoruz? )

vhmodz

Banned
Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.

Spooferımızı cracklediklerini sanan ekip @urlhirsizi @Davuk ve cracklemek için bi ton yaladıklarını düşündüğüm @mahircayan

Konu nasıl gerçekleşti, biz bunu neden satmasakda böyle biliniyor?
Ocean Win üzerinde tanıdıklarım ve key erişimine iznim olduğu için, aynı zamanda bir dönem aynı spooferın imguisini birebir kullandığım için insanlar ocena win sattığımı düşünüyordu biz ocean satmadık kimseye bugüne kadar Ocean zaten bozuk TPM HVCI bypass atmıyor Secure boot zaten yok.

Neden böyle anlandı?
@urlhirsizi Bu canım cananım arkadaşım bir gün, benden yalayarak ocean keyini felan gösterdi nolur at vs. dedi bende tanıdığımdan keyi alıp buna attım o günden beri ocean sattıgımı sanıp loaderı cracklemek için arıyor anlamadıgı şeyde bizde loader olmaması geçen konu açıldı loader geldi diye sevindi Hoden ürünüydü zaten oda.

UNK sc4mmer diyip unk satıyorsun?
UNK Panelini crackledik gibi birşey, panel satın almadım cracklediğim bir şey ana unk ürünlerinden giriş sağlıyorum bu %100 şuan çalıştığı için ve devamlılık sağladığı için satış iznim vardı spoofer olarak kullanıyorum çünkü UNK Geldiğinde Kendi spooferım olan ( Kırmızı ) menüsünü koyucam buraya bakıma aldık güncelleme gerektiği için, bu yüzdende bedava Spoofer olan UNK satmaktayız zaten bilerek çok ucuzdan satıyoruz.
Ek olarak developerın çözemediği Common noob konusunda biz hizmet veriyoruz bu kadarda m4l bi developerları var yapcak bişi yok.

Satışını yaptığım spoofer
image.png

Ocean menülü spooferı sadece kullandık hadi allah var 1 tane satmışımdır onada geri bu spooferı çevirdik zaten kullanmadık bile bunuda bakıma aldık.
Menüsünün güzel hale getirip eklentiler yapılması için değiştiriyoruz.

:businessman:

Crâck yesem bile umrumda olmaz, Crâck yemek kötü birşey değildir açığı bulur kapatırım Hoden ürününe Crâck atarsanız gerçekten büyük adamlar olduğunuzuda kabul ediceğim. @Davuk @urlhirsizi

Aynı zamanda yakında foruma mavi bir ürün Crâck'i geliyor ud durumda gibi görünüyorda half detected ama olsun DAK.GG programını şimdiden kurun overlay ordan alıyor :D

Son düzenleme:
size half dedect terimini öğrettikleri günün sabahını ****

alt tarafı Crâck diye bir konu açılmış ve paylaşılmış bu konunun üzerine çokta tartışma çıkartılmasını amaçsız buluyorum umrunda değilse konu açman bile saçmalık

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
alt tarafı Crâck diye bir konu açılmış ve paylaşılmış bu konunun üzerine çokta tartışma çıkartılmasını amaçsız buluyorum umrunda değilse konu açman bile saçmalık
hayır dostum bende o zaman gidip açayım o Crâck bu Crâck ben bunu satmıyorum bile, satmadığım birşey de niye adım kötüye çıksın yada düşsün?

Hocam mahir hocayı düzgün etiketleyemediniz bir tane ''n'' harfini çıkarın görür o

bu adamlar seni böyle şöyle cracklicem diyordu Hatred ürününü her yerde loaderları atıldı cracklemediler üstüne bana ait olmayan spooferla benim gibi gösteriyorlar?

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt