Çözüldü Harici ekran kartı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

zero1995

Silver Üye
Merhabalar, laptop bilgisayarım var kendi sistemindeki harici ekran kartından istediğim performans alamıyorum bu yüzden harici olarak mini pci yuvası ile dışardan ekran kartını bağlamak istiyorum. Gerekli bağlantılar güç kaynağı, kablolar var ve wifi yuvasına bağlantıyı yaptım ancak yeni aldığım kartın sürücüsünü yüklerken kendi haricisini yüklüyor. Bu yüzden harici kartı devre dışı bırakmam gerek araştırdım biosta bu özellik yok. Kartı fiziksel olarak sökme işleminı yapsam yeni kartın sürücülerini yükler mi?

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Riserı PCI slotuna bağlayıp güç kaynağı alman lazım Technopat gibi sitelerde bunu yapan çok var. bunun için kasanı delmek zorundasın baya zor iş ve taşınabilri değil
Tecnopatta araştır driverılarını kur aygıt yöneticisinde tarat

Riserı PCI slotuna bağlayıp güç kaynağı alman lazım Technopat gibi sitelerde bunu yapan çok var. bunun için kasanı delmek zorundasın baya zor iş ve taşınabilri değil
Tecnopatta araştır driverılarını kur aygıt yöneticisinde tarat
Gerekli ekipmanlar var bende zatende sorun şu laptopda kendi harici nvida 940mx var. bağlantıyı yaptıktan sonra yeni kart olan gt 730 u görüyor lakin driver yüklediğim zaman 940mx i yüklüyor. Anlayacağınız etkinleştiremiyorum. yapmam gereken 940mx i biostan devre dışı bırakmak onu yapamıyorum çünkü öyle bir ayar yok.

Bu kullanıcıyla herhangi bir iş veya ticaret yapmak istiyorsanız, forumdan uzaklaştırıldığını sakın unutmayın.
Gerekli ekipmanlar var bende zatende sorun şu laptopda kendi harici nvida 940mx var. bağlantıyı yaptıktan sonra yeni kart olan gt 730 u görüyor lakin driver yüklediğim zaman 940mx i yüklüyor. Anlayacağınız etkinleştiremiyorum. yapmam gereken 940mx i biostan devre dışı bırakmak onu yapamıyorum çünkü öyle bir ayar yok.
Aygıt Yöneticisindende devre dışı bırak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Şuanda konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Üst Alt