yonebabapro
Gold Üye
Pubg hesabı almak istiyorumda itemsatısda geri çekme olayları soz konusu sizce hangi siteden almalıyım gamesatısıda dusunuyorum
gamemarket önerebilirimPubg hesabı almak istiyorumda itemsatısda geri çekme olayları soz konusu sizce hangi siteden almalıyım gamesatısıda dusunuyorum
Bana göre itemsatis sorun yaşamadım hiç ama ilk mailini alman lazım hesabinPubg hesabı almak istiyorumda itemsatısda geri çekme olayları soz konusu sizce hangi siteden almalıyım gamesatısıda dusunuyorum
gamermarktde satılıyor ise orası geri çekilme olaylarında falan dava açılıyormuşPubg hesabı almak istiyorumda itemsatısda geri çekme olayları soz konusu sizce hangi siteden almalıyım gamesatısıda dusunuyorum
pek güvenilir bir site öneremem daha önce valorant hesabı satın almıştım ve hesaba sürekli birileri giriyordu alacaksanız mailli alınPubg hesabı almak istiyorumda itemsatısda geri çekme olayları soz konusu sizce hangi siteden almalıyım gamesatısıda dusunuyorum
gamemarketten aldım sorun yaşamadımPubg hesabı almak istiyorumda itemsatısda geri çekme olayları soz konusu sizce hangi siteden almalıyım gamesatısıda dusunuyorum