yorum kasma kardeşim raporu yicen şimdihangar sc lol haric hilelerine pek güvenmiyorum dt olma ihtimalı olabilir
Dürüstce cevap verince neden zoruna gitti ? Hangar scriptin bütün Valorant hileleri dt ve kabullenmiyorlar Cs Hilesin'de ud olduğunu düşünmüyorum alacak kişi içinyorum kasma kardeşim raporu yicen şimdi
kardeşim ne alakası var bi önceki konuma da indirim olur mu yazmışsın cevap yok dire gelip buna bomboş yorum kasmak için yazdığın belli yorum kasıcaksan bu kadar belli etmeDürüstce cevap verince neden zoruna gitti ? Hangar scriptin bütün Valorant hileleri dt ve kabullenmiyorlar Cs Hilesin'de ud olduğunu düşünmüyorum alacak kişi için
Kanka lol sc ama sen bilirsinkardeşim ne alakası var bi önceki konuma da indirim olur mu yazmışsın cevap yok dire gelip buna bomboş yorum kasmak için yazdığın belli yorum kasıcaksan bu kadar belli etme
Arkadaşlar hangar güvenilmez d0landırıcı bi satıcıdır bunu göz önünde bulundurarak alın
Birazdan hangarscript güveni ile alakali bir konu açıcam kesin bakın.Dürüstce cevap verince neden zoruna gitti ? Hangar scriptin bütün Valorant hileleri dt ve kabullenmiyorlar Cs Hilesin'de ud olduğunu düşünmüyorum alacak kişi için
valla kendim oynuyom lol sc sini sorun yokArkadaşlar hangar güvenilmez d0landırıcı bi satıcıdır bunu göz önünde bulundurarak alın